Židovským organizacím se nelíbí nový americký velvyslanec v Německu. Muslimské uprchlíky nazval „invazí“ a odmítl „věčný holocaust“

Sdílet

Prezident Trump nominoval na post amerického velvyslance v Německu Douglase Macgregora. Macgregor je vyznamenaný válečný veterán a má hodnost plukovníka. To rozzuřilo židovské organizace v USA i jinde ve světě.

V roce 2018 se rozhovoru pro media Macgregor vyjádřil o muslimských imigrantech v Německu jako o invazistech a vetřelcích (s muslimy má zkušenosti z řady válečných misí). Proto by prý měli Američané postavit na hranicích s Mexikem zeď a ilegální imigranty případně i střílet.

To by židovské organizace ještě asi překously. Ale jeho vyjádření k německé historie bylo na ně již příliš. Podle Macgregora je prý dementní, když německé generace za generací se musí kát za 13 let německé historie a ignorovat 1500 let Německa.

Podle  B’nai B’rith International je to antisemita. Podle American Jewish Committee by ho zase měl ministr zahraničí M. Pompeo jeho nominaci odvolat. Podle Anti-Defamation League’s CEO, Jonathana Greenblatta je to prý bigotní ignorant.

Zpochybňovat ústřední téma židovského holocaustu (a neomarxismu) v americké zahraniční politice je podle židovských organizací nepřípustná hrůza. Němci současnosti přece mají trpět a platit za 75+ staré události navždy. Mají si proto nechat zničit zemi a národ uměle vytvořenou imigrací „uprchlíků“. Čtenáři je také dobré připomenout, že Německo platí od roku 1948 státu Izrael každý rok miliardy dolarů jako „kompenzaci za holocaust“, stejně jako izraelským firmám předává zdarma know-how v řadě oblastí vědy a výzkumu (vojenství, lékařství, strojírenství atd.).

Co na tom, že nikdo ze současných Němců nezkřivil Židům ani vlásek na hlavě?

Joe Kolach, Texas, USA


Sdílet

One Reply to “Židovským organizacím se nelíbí nový americký velvyslanec v Německu. Muslimské uprchlíky nazval „invazí“ a odmítl „věčný holocaust“”

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *