Německý biolog kritizoval adopci dětí homosexuály. Soud mu napařil trest za „nenávist“

Sdílet

Německý evoluční biolog Ulrich Kutschera kritizoval v roce 2017 ve veřejném rozhovoru adopci dětí stejno-pohlavními páry. Podle jeho názoru je přidělování dětí do rodin dvou homosexuálů, nebo leseb státem prosazovaná pedofilie a vážné zneužívání dětí. Vědec doplnil, že i po milionech let evolučního vývoje je nejsilnější pouto právě mezi dítětem a biologickou matko/rodinou, kdo vědomě tuto přírodní zákonitost naruší, dopouští se porušování lidských práv dítěte.

V normálním světe by se na to pohlíželo jako na svobodné vyjádření názoru. To ale neplatí v (liberální) demokracii. Tam jsou povoleny jen oficiální názory na LGBT++P otázku.

Proto si hned nebohého vědce podalo místní státní zastupitelství v Kasselu a obvinilo ho „z nenávisti“. Ve spolupráci s místním soudem v Kasselu byl biolog Kutschera odsouzen podmíněnému trestu 60 dnů a pokutě. Soud ale milostivě vědce neodsoudil za „porušení identity homosexuálů“, ale uvedl, že jeho názory jsou „mimo oficiální diskurz“. To znamená mimo oficiální názor na uvedenou problematiku! Kdo a jak bude ten oficiální názor určovat bohužel již soudce vysvětlit nedokázal. Ale není to nic nového i náš právní řád zná trestný čin „popírání holocaustu“ (autoři poslanci ODS Benda a Payne), kdy není dovoleno veřejně vyjádřit jiný (než oficiálně prezentovaný) názor na (židovský) holocaust. Aktuálně se státní zastupitelství v Praze snaží tento status vyvolené menšiny rozšířit i na LGBT osoby. Na Praze 1 bude probíhat soud s mladým mužem, který spálil duhovou vlajku a jeden z vážných skutků má být „pohrdání LGBT komunitou“ a „homofobie“.

V liberální demokracie jsou si sice všichni rovni, ale někteří jsou si rovnější. Romány G. Orwella „Zvířecí farma“ a „1984“ by měl číst každý, kdo chce porozumět současné situaci. Třeba si z toho dokáže vyvodit, jaké síly za podobnými pokusy na omezování svobody a nastolení jejich další totality skutečně stojí.

student práv


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *