Německé ministerstvo zahraničí si najalo nového poradce. Původ neuhádnete

Sdílet

Německé ministerstvo zahraničí si najalo jako poradce Nurhan Soykan, místopředsedkyni Centrální rady muslimů v Německu. Soykan je původem z Turecka a netají se sympatie k turecko-nacionalistické skupině „šedí vlci“.

Co bude tahle muslimka, která okázale demonstruje svojí neloajalitu k německému státu a národu (který ji živí), radit německému ministrovi zahraničí? V zájmu Německa a německého obyvatelstva to jistě nebude.

Je to další z mnoha procesů, kdy jsou do řídicích struktur západních zemí instalováni otevření nepřátelé západních národů a kultury z řad imigrantů. Tento proces již trvá desítky let, ale nyní dochází k novému fenoménu, kdy místo místních fanatiků z řad nejrůznějších „vyvolených“ menšin a extremistických stran dochází přímo k instalaci cizinců. Je to další z kroků k nastolení evropského chalífátu. Podobné procesy začínáme pomalu vidět i u nás. zatím jsou zde pouze instalováni protičeští fanatici jako Dienstbier, Marxová, Hřib, Freud atd., kteří začínají horovat pro „zapojení“ nečeských menšin.

Milan z Německa


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *