Německá Antifa plánuje ozbrojené útoky a atentáty na policii a politické oponenty, varují německé bezpečnostní složky

Sdílet

Podle Spolkového kriminalistického úřadu (Bundesskriminalamt) a Úřadu na ochranu ústavy (německá tajná služba – Bundesamt für Verfassungsschutz) plánují členové německého levicového spolku Antifa násilné útoky proti policii, opozičním politikům a názorovým oponentům,

Podle německých úřadů prodělali členové Antifa řadu „školení a výcviku“ v zahraničí, třeba u kurdských milicí YPG a účastnili se bojů v Sýrii. V rámci zahraničních výcviků se učili používat vojenské zbraně, plánovat přepadení, odpalovat výbušniny a další teroristický výcvik.

V minulosti již Antifa provedla řadu útoků proti opozičním politikům z AfD, kdy několikrát došlo k velmi vážným zraněním a oběť útok přežila jen náhodou. Časté jsou rovněž útoky členů Antifa ve spojení s gangy „uprchlíků“ proti policie. Opakovaně také došlo k žhářským útokům na majetek stavebních firem, policie a názorových a politických oponentů. Problém ale je, že podobné řádění bojůvek Antifa by nikdy nemohlo v Německu probíhat, pokud by nemělo krytí od politického establishmentu a části bezpečnostních složek. Je normální, že policie téměř nikdy útočníky na opoziční politiky AfD nedopadla? Asi těžko.

Jak si proto vysvětlit tohle varování? Jedná se snad o nový kurz německého establishmentu? To je velmi nepravděpodobné. Spíš je to varování znepokojené veřejnosti. Německý goj se totiž začíná po letech vykořisťování a trápení najednou vzpouzet. Koronavirus byl (po masové imigraci) další těžkou ranou a běžný Němec 21. století (od dětství formátovaný obviňováním z rasismus, antisemitismu, xenofobie s vnucovaným pocitem viny za všechny hřích světa – holocaustem počínaje) začíná chápat, že jde o přežití německého národa a jeho samotného.

Takže se nejspíš jedná o varování typu, „neodvažujte se politicky organizovat a vzpouzet, nebo vás zabije Antifa“! Budu pro čtenáře serveru www.ceskavec.com dál sitiaci sledovat a o všem včas informovat.

Milan v Německu


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *