Dříve slavná Karlova univerzita opět partnerem Prague pride. Co bude příště?

Sdílet

Když 7. dubna 1348 zakládal česká král Karel IV. pražskou univerzitu, tak jeho cílem mělo být vytvoření centra české (a tehdy i dočasně německé) vzdělanosti. Po mnohá staletí byla Karlova univerzita pokládána za prestižní studijní ústav a jeho učebnami prošla hezká řádka známých českých vědců, pedagogů, vynálezců a odborníků.

Dnes by se asi Karel IV. divil. Z velké části univerzity (bohužel nejenom všechny humanitní fakulty, ale i řada dalších) stalo centrum pavědeckých „studií“ a neomarxistické propagandy. Namátkou stačí vyjmenovat genderová studia, sociologie, politologie atd.

Korunu tomu nasadila Fakulta sociálních věd UK. Ta se stala „hrdým partnerem“ letošního ročníku Prague pride (FSV UK podpořila Prague pride již loni. poznámka redakce). To opravdu chce být dříve slavná Karlova univerzita ve společnosti pochybných spolků „dva tátové“, „lesbotoc“, „logos“, „in iustitia“, nebo „queer geography“?! Co si od toho vedení této podivné fakulty slibuje? Nebo má někdo z akademických funkcionářů na podpoře LGBT agendy osobní zájem jako třeba vedení MHMP? Co bude následovat příště? Divoké LGBT orgie na přednáškách a seminářích? Přijímání studentů podle genderových kriteriích? Otevřená podpora pedofilii?

O skutečné vzdělání (s výjimkou doufám lékařských fakult, MATFYZ, atd) již asi na této instituci dávno bohužel nejde. Univerzity se staly opěrnými body neomarxistického rozvracení české společnosti a národa. To vše za peníze daňového poplatníka. Přitom univerzity mají být primárně apolitické, jenže každý , kdo tuhle myšlenku vysloví nahlas, je okamžitě označen za „neonacistu, fašistu, antisemitu a rasistu“. Hlásání neomarxistických zvráceností je dokonce vydáváno za „akademickou nezávislost“.

Podíval jsem se na servery prorodinných spolků. Ani na jednom UK nefiguruje jako partner. Je pak ale otázkou proč by jí měl běžný heterosexuál podobné ústavy platit a život tu bandu deviantů a neomarxistických bláznů, kteří se nazývají „akademiky“ na FF, FSV, FHS atd.?!

Aron G.


Sdílet

One Reply to “Dříve slavná Karlova univerzita opět partnerem Prague pride. Co bude příště?”

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *