Americké firmy pořádají povinná antirasistická školení a propouštějí zaměstnance, kteří nesouhlasí s oficiální verzí „Black lives matter“

Sdílet

Americká korporace CISCO propustila všechny zaměstnance, kteří vyjádřili jiný než oficiální názor na situaci kolem hnutí Black lives matter (BLM). Stalo se tak po povinném politickém školení zaměstnanců. Během školení někteří zaměstnanci napsali, že prý záleží na všech životech (all lives matter). To ale vedení firmy považuje za projev rasismu a zaměstnanci dostali výpověď. Jedná se o varování všem zaměstnancům, že jiné názory nejsou tolerovány. Vlna politického ideového teroru zachvátila (jistě náhodou) celý západní svět. Povolen je jen oficiální názor.

V českých luzích a hájích to má zatím trochu úsměvnou podobu. Nelze nevzpomenout na nedávnou opileckou eskapádu poslance TOP 09 M. Kalouska, který transparent All lives matter odnášel opakovaně z parlamentu. To už i jeho zahraničním pánům musí být za něj trapně.

Pamětníci si asi vzpomenou na politická školení mužstva na vojně, či politické desetiminutovky ve školách a na pracovištích před rokem 1989. Jestli to nebude tím, že za všemi totalitami v novodobé historii lidstva stojí stále stejná skupina osob s perverzním pocitem „vyvoleného práva“ na světovládu a zotročení lidstva.

KPI


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *