„Skotský“ ministr spravedlnosti Humza Yousaf, “ běloši zastávají příliš mnoho manažerských postů“

Sdílet

Skotský ministr spravedlnosti Humza Yousaf za Skotskou národní stranu se antirasisticky rozčílil ve své parlamentním vystoupení. Podle jeho názoru zastávají ve Skotsku (kde údajně žije asi 95 procent bělochů) běloši 99 procent všech vysokých manažerských postů! Rasismus prý doslaova zabíjí menšiny, prohlásil dále Yousaf. Čím to asi bude? Že by imigranti spíš preferovali dávky, než studium a tvrdou práci a disciplínu?

Humza Yousafˇ, který je potomek pákistánského otce a keňské matky, je také muslimský aktivista a propagátor masové imigrace.

Je šokující, že strana, která si říká národní, má ve svých předních funkcích podobné „skotské vlastence“ islamisty. Bohužel podobné procesy lze vidět i u nás. Za SPD kandidoval svobodný zednář, vietnamský spolumajitel neslavně proslulé drogové tržnice SAPA. Za Trikoloru bude kandidovat do senátu sběratel judaik a bývalý obchodní partner prezidenta světového židovského kongresu V. Železný, rovněž neslavně proslulý arbitráží o TV NOVA, která stála české daňové poplatníky 10,2 miliard Kč. Tak bych se Skotům moc nesmál.

Brunclík


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *