Rakouští ministři dostali policejní ochranu. Místní Turci jim vyhrožují smrtí. Na kufřík s ricinem to nevypadá

Sdílet

Ministři rakouské vlády  Karl Nehammer (ministr vnitra) a Susanne Raab (ministryně pro integraci) dostali policejní ochranu. Turecká islamistická a nacionalistická skupina „šedí vlci“ jim vyhrožuje smrtí. Jejími členy jsou Turci žijící v zahraničí napojení na turecké tajné služby. Je to výsledek dalšího zhoršení vztahů mezi Ankarou a Vídní. Rakouská vláda otevřeně obviňuje tureckou vládu, že využívá místní tureckou menšinu k eskalaci násilí, islamizaci a rozvracení země. Turecko si zase stěžuje, že rakouská vláda podporuje kurdské separatisty z PKK. Rakouská vláda navíc vyhlásila boj politickému islámu, vypověděla řadu tureckých imámů a zavřela turecké radikální mešity.

To asi bude trochu jiná situace než nedávná zpackaná fraška „českých“ havlistů. Kde si z důvodu boje za zájmy zahraničního pána BIS a Respekt vymyslely údajnou likvidaci 3 bezvýznamných komunálních politiků (Hřib, Kolář, Novotný), kteří také dostali policejní ochranu. Vrahem měl být jakýsi „ruský agent“ s ricinem v tajemném kufříku. Neuvěřitelný amatérismus organizátorů této zjevné provokace připomínající scény Haškova Švejka, ale nakonec neskončil ostudou dotyčných, ale zbytečnou mezinárodní roztržkou. Berte to jako varování. Havlisté a jejich příznivci budou bojovat za zájmy svého cizího pána klidně až do posledního Čecha.

KPI


Sdílet

3 Replies to “Rakouští ministři dostali policejní ochranu. Místní Turci jim vyhrožují smrtí. Na kufřík s ricinem to nevypadá

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *