Prezident Putin si dělal srandu z LGBT vlajky na americké ambasádě v Moskvě

Sdílet

Ruský prezident Putin si dělal veřejně srandu z duhové LGBT vlajky vyvěšené na americké ambasádě v Moskvě. Tu tam vyvěsili zaměstnanci velvyslanectví 25/6, aby prý oslavili měsíc LGBT++. Podle Putina to prý „něco vypovídá o lidech, kteří v té budově pracují“. Ruský prezident je znám jako odpůrce LGBT++ propagandy a naopak vystupuje jako patron normální rodiny.

Prezident Trump sice zakázal vyvěšování duhových vlajek na amerických velvyslanectvích, ale část z nich to ignoruje a svévolně tak činí dál. Třeba v Praze, kde je dokonce duhově nasvěcována jedna z budov velvyslanectví a americká ambasáda je pravidelným sponzorem Prague pride pochodů. Zaměstnanci amerického velvyslanectví v Praze se dokonce veřejně přiznávali ke své homosexualitě a chlubili se pravidelnými testy na nemoc HIV/AIDS. Další velvyslanectví podporující homo agendu jsou rovněž z tábora našich „spojenců“. Jmenovitě Holandsko, Švédsko, Velká Británie a Izrael. S takovými přáteli snad ani nepotřebuje naše země žádné nepřátele…

„Česká“ vláda A. Babiše bohužel homo agendu otevřeně podporuje včetně sňatků homosexuálů a homo adopcí. Z parlamentních je otevřeně proti homo agendě pouze SPD a Trikolora a několik nezařazených poslanců. Z neparlamentních stran je to především Národní demokracie a DSSS, které LGBT++PP agendu rozhodně odmítají.

Agun


Sdílet

One Reply to “Prezident Putin si dělal srandu z LGBT vlajky na americké ambasádě v Moskvě”

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *