Na italský ostrov Lampedusa přijíždí lodě s uprchlíky každou hodinu. Situace se vymyká kontrole

Sdílet

Zatímco Italové jsou strašeni koronavirem a musí nosit roušky v obchodech, organizovaný dovoz „uprchlíků“ do Itálie jede opět na plný plyn, Podle starosty ostrova Lampedusa  Totò Martelloa se situace zcela vymkla kontrole. Starosta ze současné další migrační vlny (organizovaná migrace nikdy neustala, pouze byla dočasně zpomalena) viní novou italskou vládu. Lodě s uprchlíky nyní přijíždějí na ostrov každou hodinu. Italská vláda je otevřeně proimigrantská a dokonce plánuje ilegálním imigrantům udělit povolení k pobytu. O dovoz uprchlíků se starají lodě „neziskovek“, které je po dohodě s pašeráky lidí naloďují u břehů Afriky, dále je pak dopravují do Itálie často za asistence lodí italského námořnictva.

Že se situace vymyká kontrole po celé Evropě vidíme i u nás. Koronavirová karantena ukázala, jak obrovské množství barevných imigrantů trvale žije v ČR. Stačí se projet šalinou po centru Brna a málokdy se vám podaří nepotkat v ní černocha, nebo muslima, o Vietnamcích ani nemluvě.

KPI


Sdílet

2 Replies to “Na italský ostrov Lampedusa přijíždí lodě s uprchlíky každou hodinu. Situace se vymyká kontrole

    1. Pane „Vietnamec“,
      samozřejmě chápu, že když od rána do večera slyšíte multikulturialistickou propagandu, o tom jak jsou Vietnamci pracovití a naprůměrně inteligentní, tak to přijemete za své.
      Ale soužití s touto menšinou není tak růžové, jak by se mohlo zdát. Tyto lidi bych nikomu za vzor nedával.
      Zrovna tady na České věci o tom vyšlo velké množství článků
      https://ceskavec.com/tag/vietnamci

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *