„Civěl na mě a pak mi zmáčkl prso“, hlásí vyděšená německá politička vítačka po setkání s uprchlíky

Sdílet

Většina současných západních politiků žije v nereálné bublině a o životě svých spoluobčanů nemá potuchy. Tím drsnější je pak setkání s realitou. O tom se přesvědčila sociální demokratka a lokální politička Elfi Scho-Antwerpes z německého Kolína nad Rýnem. Když za bílého dne navštívila místní gay pride pochod, tak byla konfrontována skupinou „mladíků imigrantského původu“. Uprchlíci nejdříve účastníkům pochodu oplzle nadávali a pak jeden z nich přiskočil k političce a zmáčkl jí prso. Vyděšená politička zavolala policii. Tato sociální demokratka je přitom nadšenou zastánkyní masové imigrace, multikulturalismu a LGBT agendy. Současně horuje pro potírání „nenávisti“ , rasismu, antisemitismu, xenofobie, homofobie atd.

Pokud byly jiné ženy předmětem násilí a obtěžování ze strany uprchlíků, tak jim radila udržovat si od uprchlíků vzdálenost na délku 2 paží, nenápadně se oblékat, či nejlépe zůstávat doma a nikam nechodit.

Najednou je sama konfrontována s realitou. Odnese si z toho nějaké ponaučení? Pochybuji. Vždyť by se mohl její ideový master rozzlobit a odvrhnout jí od plného koryta. Co by potom chudinka dělala?

KPI


Sdílet

One Reply to “„Civěl na mě a pak mi zmáčkl prso“, hlásí vyděšená německá politička vítačka po setkání s uprchlíky”

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *