Afgánec uprchlík zavraždil svojí bývalou manželku v autobuse před zraky německých školáků

Sdílet

Obergünzburg bývalo poklidné bavorské městečko v podhůří německých Alp. Žije v něm asi 6 000 obyvatel. Tento týden ale zažilo obrovský šok. Afgánský uprchlík (37) zaútočil v místním autobuse na svoji bývalou manželku (27) nožem. Těžce ji zranil a ona následně zraněním v nemocnici podlehla. Uprchlík se dal na útěk, ale byl brzy policií dopaden. Policie oznámil, že uprchlík měl již dříve konflikty se zákonem.

To vše se odehrálo za bílého dne, kdy v autobuse cestovaly děti ze školy! Paradoxem je, že v roce 2017 místní proimigrantští aktivisté pořádali ve městě pochod proti vypovězení Afgánců, kterým byl zamítnut azyl.

Právě oni mají dnes také na svých rukách krev oné nebohé ženy. Stejně jako místní politici a jejich globální páni.

Jak nyní vrah uprchlík dopadne? Nejspíš bude prohlášen za duševně nemocného a následně po nějakém čase potichu propuštěn. To je stejný vzorec po celé Evropě. Kdy uprchlíci kriminálníci dostávají za těžké zločiny směšné tresty a jsou hned zase na svobodě. Stačí si připomenout směšný trest to černého uprchlíka, který znásilnil českou dívku u Terezína. Povšimněte si, že se proti tomu skoro nikdo nebouří a nikomu z „elit“ to nevadí. Nebo jste slyšeli, že by to vadilo politikům z ODS, ANO, ČSSD, Pirátů, či KDU? Světlou výjimkou jsou poslanci SPD, Trikolora a pár nezařazených poslanců. Připomenout se musí i aktivní nesouhlas malých neparlamentních stran jako DSSS a Národní demokracie.

KPI


Sdílet

One Reply to “Afgánec uprchlík zavraždil svojí bývalou manželku v autobuse před zraky německých školáků”

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *