Velitelé německé armády budou sledovat jako podezřelé „neonacisty“ i vojáky, kteří mají ve skříňce fotku rodiny, prý je to projev pravicového extremizmu

Sdílet

Německá ministryně obrany Annegret Kramp-Karrenbauer rozhodla o vytvoření další „komise“, která má zvýšit boj proti údajnému pravicovému extremismu v armádě, především v elitních složkách. Ten prý je hlavním problémem německých ozbrojených složek. Nikoliv katastrofální stav výzbroje a ubohá úroveň výcviku!

Podle ministryně je navíc v armádě málo příslušníků z barevných menšin a LGBT++P osob. Armáda proto nyní bude pozorně sledovat chování a názory příslušníků armády a všechny podezřelé z německé armády vyhodí. Přitom podezření na vojáka může vrhnout například to, že bude mít ve svých věcech fotku rodiny.

Annegret Kramp-Karrenbauer je již druhá žena ve vedení Bundeswehru v řadě, která (jistě náhodou) pokračuje v cíleném rozkladu německé armády. Armáda je totiž jeden tradičních pilířů národního státu a proto většinou přitahuje vlastenecky orientované muže. To přirozeně leží globálním elitám v žaludku a dlouhodobě usilují o zničení národních armád.

Podobný proces probíhá od roku 1989 i v ČR. Z české armády se stal jakýsi expediční sbor nájemných „žoldáků“ (to není míněno jako urážka obyčejných vojáků, ale kritika odpovědných politiků), kteří mají být přívěškem globálních tažení v Afganistanů. Mali, Iráku atd. Cílem je diskreditovat vojsko a vojáky v očích české veřejnosti.

V posledních letech se ale útoky proti armádě jako národní instituci ještě zintenzívnily. Stačí se podívat na „české“ ministry obrany v poslední době (členové Babišova hnutí ANO). Herec Stropnický (nyní „český“ velvyslanec v Izraeli – tím se od roku 1989 stávají pouze jistí lidé), následován otevřenou lesbou. Cílem podle všeho je armádu zesměšnit a rozložit, aby nemohla plnit svojí základní úlohu – obranu územní celistvosti. Proto se lze obávat, že v nejbližších letech v Evropě dojde k řadě pokusů o přepis evropských hranic a tyto pokusy mají zajistit, že armády tomu nebudou bránit, protože již nebudou existovat. Jak na to reagovat? Legálně se ozbrojit a připravovat se na lokální organizaci obrany/odporu proti vnějšímu útoku.

Milan


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *