Většina Evropanů si prý přeje přijímat další uprchlíky. Další podivný „výzkum“ pokrokových sil NWO

Sdílet

K světovému dni uprchlíků (20. června) zveřejnila agentura IPSOS velký výzkum, který se ptal respondentů ve 26 zemích světa na jejich názory na imigraci.

Nejvíce si prý přejí uprchlíky lidé v zemích, kde panuje velká imigrantská kriminalita jako Švédsko (81%), Španělsko (79%), Holandsko (80%), Velká Británie (78%), nebo Německo (76%)! Dokonce i v zemích otevřeně protiimigrantských jako Polsko a Maďarsko si podle výzkumu přeje většina obyvatel další přijímání uprchlíků. Madarsko 57% a Polsko 67%. Je trochu divné, že si tam většina obyvatel volí otevřeně protiimigrantské vlády, ale to výzkumníkům z Isposu těžkou hlavu nedělá. Nebo se většina obyvatel v Západní Evropě bojí vyjádřit své skutečné názory?

Stejně tak si prý většina Evropanů přeje přijímání dalších uprchlíků, ačkoliv současně většina z nich si myslí, že to jsou pouze ekonomičtí imigranti a přijeli za štědrým sociálním systémem. Další paradox, že?!

Čtenář možná namítne, že vše záleží na formulaci otázek a bude mít pravdu. Jisté ale je, že se s podobně divnými výzkumy v poslední době „roztrhl pytel“. Jednou je prý 1/5 všech obyvatel sexuálně deviantní, jindy si přejí imigranty, nebo si prý většina Čechů přeje zvýšení koncesionářských poplatků. Koho se tazatelé vlastně ptají? Zaměstnanců proimigantských neziskovek? Kdo asi tyhle výzkumy financuje?

Výzkumník


Sdílet

2 Replies to “Většina Evropanů si prý přeje přijímat další uprchlíky. Další podivný „výzkum“ pokrokových sil NWO

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *