V Berlíně chtějí zavést presumpci viny za zločiny „rasismu, diskriminace a nenávisti“ pro státní zaměstnance a policii

Sdílet

V německém hlavním městě Berlíně chtějí tamější liberálně demokratičtí politici zavést presumpci viny pro státní zaměstnance včetně policie pro zločiny diskriminace, nenávisti a rasismu. Předkladatelem je berlínský senátor ze strany Zelených Dirk Behrendt. To vyvolalo bouři odporu mezi policejními odbory. Podle jejich vedení je to bláznivý nápad. Většina drogových dealerů v Berlíně jsou černoši a pak každému z nich bude stačit obvinit zasahující policisty z rasismu a trestně stíhán najednou nebude černý drogový dealer, ale zasahující policista. To pak povede k obavě policie k zásahům proti barevným kriminálníkům a tedy obrovskému nárůstu imigrantské zločinnosti.

To je ale bohužel již realita celé západní Evropy a i ČR. Třeba u nás sice podle policejních zpráv roste zapojení a aktivita vietnamské komunity do kriminálních aktivit, především do výroby a prodeje drog. Drogy dnes prodává skoro každá vietnamská večerka, restaurace, či nehtové studio. Jenže od nástupu ministra Hamáčka (ČSSD) prudce poklesl počet odsouzených Vietnamců za drogové delikty. Člověk se pak ptá, jak je to možné?! Nebo jsou snad již oficiálně z imigranti Afriky a Asie nad českými zákony a policie je nesmí stíhat? Ono se snad již s Čechy v Čechách nepočítá v plánech jejich globálních pánů?!

Presumpci viny původně institucionálně zavedla církev. Kdy byl obviněný mučen a pokud mučení přežil bez přiznání (což se stávalo málokdy), tak mohl být uznán nevinným. Podobné praktiky !presumpce viny pak zavedli sovětští komunističtí revolucionáři, kdy smutní pionýři v této oblasti byli Trocki (Bronštejn), Jegoda (Yehuda). Ježov, Kaganovič, Frankel a další. Mají berlínští politici na koho navazovat.

Franz Bratwurst, Berlín


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *