Poslanec s „nesprávnými názory“ byl vyhozen z parlamentu tureckou muslimkou od Zelených. Německo dnešních dnů

Sdílet

Být zvolen lidem v liberální demokracii neznamená mnoho, přesvědčil se o tom poslanec zemského parlamentu v německé spolkové zemi Badensko-Württembersko Dr. Heinrich Fiechtner. Když si během parlamentní zasedání dovolil ostře odsoudit politické pokrytectví německých „elit“ během nedávného řadění gangů uprchlíků a členů Antifa ve Stuttgartu. Poukázal na to, že politické „elity“ zase dělají, že se nic neděje. Media řadění uprchlíků a Antifáků nazývají „Party Szene“ (večírek), když se plundruje město za výkřiků allahu akbar. Establishment obvinil, že „má krev na rukách“. To ale nemohla nechat předsedající schůze a prezidentka parlamentu paní Muhterem Aras, která se narodila v Turecku a je alevistická muslimka, bez potrestání.

Dr. Fiechter (dříve AfD) je povoláním lékař hematolog a onkolog a je to již starší pán, ale ani na to nebrala předsedající muslimka ohledy. Okamžitě ho vyloučila z jednání parlamentu. Dokonce si to nechala odhlasovat od předsedů hlavních parlamentních stran zastoupených v Landestagu (zemský parlament).

Dr. Fiechter se tak nebude smět zúčastnit 5 parlamentních zasedání. Za což se jí dostalo hlasitého potlesku od přítomných poslanců. Poslanec odmítl zasedání opustit s argumentem, že byl zvolen voliči. byl proto násilím vyveden policií. Tak to zkrátka v té liberální demokracii chodí.

Dr. Fiechter přitom nikoho sprostě neurážel, jen emotivně řekl to, co si dnes myslí (a bojí se říct nahlas) mnoho etnických Němců. Kdo je tedy v Německu pánem? Němci to již zjevně nejsou!

Oficiální media se okamžitě postavila na stranu muslimky. Prý poslanec-lékař schválně provokoval drzými řečmi o svobodě slova a projevu a chudák muslimka z Turecka ze strany Zelených neměla přece jinou volbu.

Podle současné liberální demokracie smíte projevit své názory nahlas, jen pokud odpovídají schválené politické linie neomarxismu. Že někoho zvolil volič a dal mu mandát hájit jeho zájmy? Ale prosím vás, v liberální demokracii se na tohle již dávno nehraje.

Češi by se neměli moc radovat. Vedení policie právě vyhlásilo, že vytvoří zvláštní oddělení pro boj s předsudečnou nenávistí (zločin myšlení) a neschválenými názory na internetu.

Vedení policie má podivné priority v dnešní době. Černoši, Arabové, nebo Vietnamci prodávající drogy českým dětem a nikoho to nezajímají, ale názory důchodce z malého města na imigraci jsou vážný problém! Není ale divu, když se podíváte, kdo policii ve skutečnosti řídí.

Stále víc se začíná ukazovat, že převrat v roce 1989 nebyl o svobodě, ale jen o jiné totalitě. Dokonce ještě horší než té komunistické. ta neměla v plánu udělat z Evropy muslimských chalífát. Dokonce ani politbyro KS Sovětského svazu nikdy neplánovalo

Franz Grosse, Německo


Sdílet

2 Replies to “Poslanec s „nesprávnými názory“ byl vyhozen z parlamentu tureckou muslimkou od Zelených. Německo dnešních dnů

  1. Nemôžeme predsa napísať vlastný názor, alebo názor ostatných, lebo už si to jednoducho nemôžeme dovoliť, ak nechceme byť za názor v tejto novej supertotalite potrestaní nejakým spôsobom. Bojíme sa vyjadriť a to pánom vyhovuje, aj oni sa boja ešte viac vyjadriť, lebo oni naviac veľmi riskujú, že prídu o dobre platené miesto. To teda ale máme slobodu a vraj demokraciu, to sme to dopadli. Hanba.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *