Americký ústavní soud redefinoval pohlaví jako „genderovou identitu“. Pedofilní gay propuštěný za zneužívání veřejných peněz je vydáván za utlačovanou obět

Sdílet

V USA se právě dějí skutečně převratné změny a to nejenom při řízených demonstracích v ulicích pod taktovkou velkých korporací a části establishmentu. Polínka pod kotel „neomarxistické“ revoluce přikládají i další americké instituce. Pozadu nemohl zůstat ani nejvyšší soud (supreme court – obdoba českého ústavního osudu). Ve sporu Bostock v. Clayton County (2020),rozhodl v poměru hlasů 6-3, že pohlaví je definováno nejenom jako „sexuální orientace“, ale i na základě „genderové identity“.

O co se ve sporu jednalo? Gerald Bostock byl pracovník soudního úřadu pro mladistvé v americké Atlantě. V roce 2003 se připojil k mladé gay lize v baseballu a byl znám svojí homosexuální orientací se zájmem o „mladíky“ a podle některých zdrojů se považoval za ženu. V roce 2013 provedly kontrolní orgány kontrolu hospodaření a Bostock byl následně propuštěn pro zneužívání svěřených prostředků.

Jenže Bostock a LGBT++P organizace okamžitě vyrazily do útoku a obvinily městskou radu, že se prý jednalo o propuštění na základě jeho genderové identity.

Bostock sice prohrál všechny soudní sporu, ale nakonec se spor dostal až k nejvyššímu soudu a ten rozhodnutí zcela postavil na hlavu a de facto tak oficiálně redefinoval pohlaví. Dnes se již v USA lidé nerodí jako muž a žena, ale pohlaví mají podle aktuálního pocitu!

Když se podívat na seznam členů nejvyššího soudu, tak pochopíte. Justice není dnes pilířem stability systému, ale nástrojem jeho rozvratu.

Miki Donák, Texas USA


Sdílet

One Reply to “Americký ústavní soud redefinoval pohlaví jako „genderovou identitu“. Pedofilní gay propuštěný za zneužívání veřejných peněz je vydáván za utlačovanou obět”

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *