Britská koronavirová karanténa byla založena na chybném matematickém modelu. Byla to chyba nebo záměr? Stejný model i v ČR?

Sdílet

Británie byla uzavřena do karantény na základě zcela chybného matematického modelu, který vypracovala Imperial College pod vedením Neila Fergusona. Model předpovídal 510 000 úmrtí na koronavirus ve Velké Británii a 2 miliony v USA. Na základě tohoto modelu přijala britská vláda rozhodnutí na úplné karanténě celé země. Ta povede nyní k obrovské ekonomické a společenské katastrofě. Chyba byla podle britských medií tak hrubá, že by to mělo vést k okamžitému propuštění autorů modelu.

Tato nová informace z Velké Británie vrhá nové světlo i na nedávno zveřejněné zprávy, že i za rozhodnutím české vlády o drastických opatřeních stál údajně jakýsi matematický model, jehož autor prý nechce být veřejnosti znám. Stejně jako v Británii se ani u nás katastrofické scénáře nenaplnily. Jednak úmrtnost na koronavirus je výrazně nižší než se oficiálně tvrdí, také jeho šíření není nijak odlišné od běžných infekcí respiračního traktu. Byl to všechno jenom celosvětově použitý trik k ospravedlnění tzv. karantén, které vedou všude k obrovské ekonomické a společenské katastrofě a přesunu majetku mas do kapes několika vyvolených z řad globálních elit? K tomu se objevuje stále více údajů o falšování počtu oficiálních úmrtí na COVID19 směrem nahoru. Něco tady od začátku nehraje!

Gampl


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *