Řádící uprchlíci si vymohli v Brémách přesun do lepšího ubytování. Místní úřady, „epidemie nás nezajímá, přivezeme další uprchlíky z Itálie a Řecka“

Sdílet

V severoněmeckých Brémách se desítky uprchlíků pustili do násilných protestů, kdy požadovali přesun do lepšího ubytování. Ustrašené místní úřady proto okamžitě pronajaly místní mládežnickou ubytovnu, kam 100 uprchlíků přesunuly, I přes kritickou situaci s aktuální epidemií koronaviru, ale brémské úřady nadále přijímají „syrské“ uprchlíky z Afriky a Asie. Vše pod heslem „krize nás nezajímá, chceme co nejvíc nebílých imigrantů a zničit tradiční Německo“.

Tuhle patologickou nenávist k vlastní zemi, kultuře a národu známe i od nás. Stačí se podívat na politiky ODS, TOP 09, Pirátů, Zelených, KDU, či ČSSD… jejich podlézavá snaha zavděčit se cizím pánům je velice nechutná.

Každá (i uměle vyvolaná) krize je vždy i určitá příležitost, Pro nás třeba zbavit se podobných „elit“ a začít budovat náš stát na loajalitě k vlastnímu národu a zemi. Tomu si říká národní princip!

KPI


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *