Berlínské úřady přidělovaly v letech 1969-2003 cíleně děti pedofilům. Nyní se snad konečně oběti pedofilního zneužívání dočkají kompenzace za léta hrůzy

Sdílet

V letech 1969-2003 (tedy celých 34 let!) probíhal v Západním Berlíně děsivý experiment, který byl veřejně schválen tamější zemskou vládou. Tak na základě doporučení teorií perverzního sexuologa Helmuta Kentnera, dávala děti bez domova do svěřenecké péče oficiálně známým pedofilům. Podle tzv Kentnerova experimentu prý měl mít pobyt dětí v domácnostech pedofilů „pozitivní konsekvence“. Kentner tehdy tvrdil, že pobyt dětí v pedofilním područí bude od hlavy až k patě plný lásky. Kentnerovi, který byl podle všeho sám pedofil, se pak podařilo přesvědčit tehdejší zemskou vládu, aby celou pochybnou akci nazvanou „pilotní projekt“ zlegalizovala a udržovala v chodu neuvěřitelných 34 let! Kentner věřil, že se mu podaří legalizovat pedofilii v celém Německu. Podporu tehdy získal od řady tehdejších levicových aktivistů, z nichž nejznámější je asi další pedofil a současný europoslanec D. Cohn-Bendit (který se narodil ve Francii, ale je židovského původu).

Za tu dobu došlo k sexuálnímu zneužívání celé řady dětí. Například chlapec Marco, který utekl od násilnického otce, byl předán ve věku 6 !!! let do péče pedofila Fritze H., který ho dalších 10 let každý večer znásilňoval a bil. To vše za blahovolného přihlížení berlínských úřadů.

Obětem pedofilního oficiálně legalizovaného pedofilního zneužívání děti trvalo mnoho let soudních tahanic, než soudy a úřady dospěly k názoru, že to zkrátka nebylo v pořádku. Nyní se jedná o finální výši odškodného, které ale obětem tu prožitou hrůzu z duše již těžko vymažou.

Mějme se proto na pozoru. I dnes perverzní globalisté usuzují o legalizaci pedofilie. Pedofilové již oficiálně pochodují na gay pochodech, točí se o nich pozitivní filmy a adoruje je umělecká „třída“. Jenže jim nejde o žádné idealistické činy, jde o perverzní choutky, které jim mají uspokojit naše děti!

VIP


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *