„Zachrání“ nás Čína? Je cílem celé koronavirové epidemie odsun USA z Evropy a převod pod vládu Číny? Nahradí totalitu multikulti a LGBT, totalita orwellovská? Tohle známe z roku 1947

Sdílet

Jelikož se stále více ukazuje, že onen záhadný koronavirus není přírodního původu. Pak si musíme klást otázku, komu a čemu měl vlastně posloužit. Třeba na českém příkladu. „Česká“ vláda a velká města ostentativně demonstrují neschopnost a diletantismus. Proto se musí přijít „na pomoc Čína“. To Čína dodá roušky, respirátory… To Čína poradí, jak krizi řešit a možná mám pošle i odborníky, jako to udělala v případě J. Koree (situace se tam lepší), Íránu a Itálie (zde krize stále pokračuje), ale typoval bych časem zlepšení „právě díky radám čínských expertů“….

Současně s tím vidíme skoro až hystericko-nepřátelské kampaně v mediích a na sociálních sítích proti naším dřívějším protektorům. Tu nám Německo nechce dodat ochranné pomůcky, jindy USA nedodrží jinou dohodu a korunu tomu nasazuje diletantismus vedení EU. To vše přirozeně vyvolává nepřátelské veřejné reakce vůči Západu. To současně kontrastuje s „bratrskou pomocí“ Číny, které je vytvářeno pozitivní image jako nové nastupující globální moci.

Také to u nás posiluje politiky sloužící právě nové „pravdě a lásce“, tentokrát čínské. Primárně jde o prezidenta Zemana a následně premiéra Babiše (byť jeho manažerská neschopnost se nyní ukazuje v přímém přenosu každý den). Kdo si dnes vzpomene na „miliony chvilek“? Koho dnes zajímá nějaká ODS, TOP 09, nebo Piráti? Stejně zesměšňováni jsou i prozápadní „umělci“ Hrušínský, Klus, Mádl atd.

Jen si povšimněte jistého rozdílu. Zatímco česká vláda posílala v lednu Číně dodávky zdravotnického materiálu zdarma. Ta česká vláda si musí nyní vše od Činy draze kupovat!

Z české historie známe podobný případ . V roce 1947 postihla naší zemi velká neúroda a tehdy nám dodal mimořádné dodávky obilí SSSR, který pomohl odvrátit hrozící hladomor. To nepochybně posílilo tehdejší komunistickou stranu a rovněž udělalo vynikající image SSSR. Navíc SSSR tehdy dodal za mimořádně výhodných podmínek, což náležitě využila komunistická propaganda.

Nyní se odehrává podobný scénář s komunistickou Čínou. Je tu ale jeden zásadní rozdíl. Rusové nikdy nechtěli udělat z ČSR druhé Rusko ve smyslu výměny obyvatelstva atd. Ostatně komunistická ideologie nebyl ruský vynález. U Číny si tím jisti být vůbec nemůžeme. Kdo je trochu obeznámen se současnou situací v Africe, tak vám potvrdí, že dochází k masivní čínské kolonizace včetně usazování početného čínského obyvatelstva v Africe. Lze se oprávněně obávat, že se o to Čína pokusí i u nás. Obyvatelstva má (na rozdíl od tehdejšího SSSR) k exportu dost!

Co by z toho plynulo? Západní multikulti a LGBT totalitu by nahradila totalita čínská. To jsou ty sociální bodovací systémy, naprostá kontrola pohybu, soukromého života a brzy zřejmě i myšlení. Tak jako to finanční globalisté zavedli již v Číně.

To by sme si asi moc nepolepšili, spíš naopak. Jestli by nás měli nahradit muslimové, nebo Číňané je přece z louže pod okap.

Nadčasové čtení i pro dnešní dobu

Jak tomu čelit? Podporujme pronárodní síly v politice, kultuře i mediích! Podporujme české firmy a průmysl. Získávejme relevantní informace z alternativních zdrojů a hlavně věřme, že se jako Češi dokážeme i další totalitě ubránit.

Pár příkladů. Budete volit stále Babiše, Piráty, ODS, nebo TOP 09? Dnes tu máme několik pronárodních stran. Částečně SPD a Trikolora (zde se ještě uvidí), pak menší strany jako Národní demokracie, DSSS.

Je z čeho vybírat!

Hlasovat můžete i peněženkou. Budete si dál kupovat americké homo pivo Staropramen a Bráník, nebo si koupíte český Budvar, Pardál apod.? Budete jíst německé jogurty Zott a Muller, nebo si koupíte české jogurty z Valašského Meziříčí, nebo Chocně? Budete si kupovat cigarety u Vietnamce ve večerce, nebo v české COOPu? Objednáte si internet od nadnárodního Vodafonu, nebo od místní firmy?

Je to na každém z nás….

KPI

Článek nemusí vyjadřovat názory redakce


Sdílet

One Reply to “„Zachrání“ nás Čína? Je cílem celé koronavirové epidemie odsun USA z Evropy a převod pod vládu Číny? Nahradí totalitu multikulti a LGBT, totalita orwellovská? Tohle známe z roku 1947”

  1. To je opravdu článek k zamyšlení a naprosto souhlasím. Pravdu měl Neruda, když napsal „nevěřme nikomu na světě širém, nemáme jednoho přítele tam“ https://www.boj-nozem-brno.cz/news/a81-let-od-mnichovske-zrady/
    Naprosto souhlasím s tvrzením, že je potřeba podporovat VÝHRADNĚ české podnikatele a v další řadě nakupovat tam, kde LEGÁLNĚ zaměstnávají české zaměstnance, čili žádné vietnamské stánky, kde se trápí nějaká na černo zaměstnaná důchodkyně za 35 Kč/hod. https://www.youtube.com/watch?v=Asf0UEO6H98&t=1s

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *