Uprchlík z Iráku odsekl mladému Němci půlku obličeje sekerou. Němec měl tu smůlu, že jel náhodou kolem v autě

Sdílet

Hororovou scénu zažil 33 letý Němec v mnichovské čtvrti Schwabing. Když jel se svojí ženou autem po ulici Gernotstraße, tak náhle na jeho auto zaútočil pěstí kolemjdoucí uprchlík z Iráku (34). Němec naivně vystoupil z auta a chtěl vše slovně urovnat. Náhle uprchlík vytáhl sekeru a udeřil překvapeného Němce do hlavy a odsekl mu půlku obličeje. Manželka napadeného jen přihlížela, jak se její muž hroutí v krvi. Napadený byl odvezen do nemocnice k urgentní operaci, útok sice přežil, ale bude mít celoživotní následky – znetvořený obličej.

Uprchlík se dal na útěk, později byl ale policií dopaden. Nyní ho zkoumají psychiatři, takže se dá očekávat verdikt, že za nic vlastně nemůže a útok nesouvisí s islámem. Jedná se o uprchlíka z Iráku, který již v Mnichově žije 3 roky. Za tu dobu si nedokázal najít práci ani naučit se německy. Podle policejní databáze má ale již řadu záznamů. Mimo jiné i těžké ublížení na zdraví. Je proto otázkou, jak může takové individuum stále běhat v Německu na svobodě?!

To asi budou ti sirotci bez doprovodu, nebo ženy s dětmi, které naši havlisté a neziskovkáři stále touží dovážet do ČR?!


Sdílet

4 Replies to “Uprchlík z Iráku odsekl mladému Němci půlku obličeje sekerou. Němec měl tu smůlu, že jel náhodou kolem v autě

  1. Jak takové zvíře vůbec může chodit svobodné po ulici natož žít v nemecku. Taková hyena nemá vubex právo žít! Doufám že to němečtí neonacisté vezmou do vlastních rukou a nastolí spravedlnost. Čim víc jich zahyne tím lépe, White pride.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *