Rakousko muselo nasadit k obraně supermarketů armádu. Rakušané berou obchody útokem

Sdílet

Současná koronovirová krize se projevila i v sousedním Rakousku. Rakušané vzali proto doslova útokem supermarkety a proto musela být nasazena armáda, aby pomohla s udržením zásobování a pořádku. Jedná se o řetězce jako Lidl, Spar, nebo Hofer. Zájem o pomoc armády ale projevily i lékárny a další instituce. Jelikož se jedná o našeho souseda, tak jim přejme mnoho úspěchů ve zvládaní krize.

Vzpomenete si, jak se na sociálních sítích někteří jedinci (většinou z vyvolených menšin) posmívali „nemožným“ Čechům, když si kupují zásoby potravin. Když to nyní dělají lidé ze Západu, ti, k nimž posledních 30 let devótně vzhlíží, tak je najednou ticho po pěšině… Tuhle protičeskou bandu nejrůznějších „aktivistů, neziskovkářů, či umělců“, by jsme si měli dobře pamatovat a nezapomenout jim to. Například by neměli z veřejných peněz již dostat ani korunu. Jenže to by jsme museli mít jinou vládu než duo Babiš-Hamáček. Oni totiž například neziskovkám a kejklířům na letošní rok dokonce přidali!

Stejně tak je s podivem, že „česká“ armáda stále působí v Afghánistánu, či Mali. Teď jí přece potřebujeme u nás doma!

KPI


Sdílet

One Reply to “Rakousko muselo nasadit k obraně supermarketů armádu. Rakušané berou obchody útokem”

  1. Tihle protičeští aktivisti, jen aby nemuseli uznat jak obětavě se mnoho z nás zachovalo, nafoukli do neskutečných rozměrů, že pár Vietnamců rozdalo roušky svým zákazníkům ve večerkách, přičemž k tomu nezapomněli pozvat novináře, aby to řádně zdokumentovali a vytroubili do světa. Ale naše ženský, který šijou roušky ne pro svoje zákazníky, ale zdarma pro důchodce a sousedy, se jaksi žádné popularity v tisku nedočkaly… No, jsou to jenom pouhé Češky, nepatři k protěžované menšině, u které se šmeliny, padělání, pašování, falšování, pančování a okrádání systému přehlíží už 30 let… https://www.youtube.com/watch?v=Asf0UEO6H98&t=7s

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *