Německý autor si přeje, aby do Evropy přišla celá Afrika. Přizvukují mu další politici, novináři, umělci a neziskovkáři. Tedy on to německý autor úplně není…

Sdílet

Německý autor Mohamed Amjahid si přeje, aby do Evropy přišla celá Afrika. Prý by se pak uspořádala obrovská párty a bylo by to moc pěkné….. Reagoval tím na nastávají útok imigrantských tlup z celé Asie a Afriky, které se snaží prorazit řecké hranice a dostat se především do Německa, kde chtějí žít ze sociálních dávek.

V tom ho podporují řady německých umělců, novinářů, politiků a neziskovkářů. Prý to Německo zvládne, místa je prý dost a uprchlíci jsou prý obohacením. Škoda je, že něco podobného si nemyslí všechny znásilněné ženy, dívky (často ještě děti), či tisíce obětí imigrantské kriminality.

I u nás doma máme řady podobných individuí. Stačí si připomenout jména Marxová, Freud, Stropnický, Rozumek, Gabal, Geislerová, Faltová, Novotný, Berg, Schwarzenberg, nebo Šojdrová, kteří chtějí naši zemi zaplavit ilegálními imigraty.

H.J.


Sdílet

2 Replies to “Německý autor si přeje, aby do Evropy přišla celá Afrika. Přizvukují mu další politici, novináři, umělci a neziskovkáři. Tedy on to německý autor úplně není…

  1. Pro lidi mající problémy s logickým myšlením je merkelovské migrační šílenství stále velmi opojné. I malé děti vědí, že nelze přestěhovat celou Afriku do Evropy.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *