Italové karanténu musí dodržovat. Uprchlíci nikoliv

Sdílet

Itálie je v rozsáhlé karanténě a původní Italové musí sedět doma, kromě cesty do práce a na nákup. Obyvatelstvo karanténu celkem dodržuje a na dodržování dohlíží policie. To se ale netýká uprchlíků. Ti si v klidu korzují po městech a nikdo si jich nevšímá. Jako třeba na přiloženém videu. Jak známo vyvolené menšiny jsou v liberálních demokraciích nad zákonem!

VIP


Sdílet

One Reply to “Italové karanténu musí dodržovat. Uprchlíci nikoliv”

  1. O vítačoch, negrantoch, migrnatoch a podobne tu:

    Nechápem, prečo tých zariadení nespravili „isté typy sústreďovací táborov“ a s tými nebielymi bez ohľaud na vieru a moslimami bez ohľaud narasu nenarobili ordnung ako aj z ich rodinami!
    Veď teraz je na to super príležitosŤ, keď sa im už nechce krvavo ich hnať do tých prdelí odkiaĺ sa sem nsrli, alebo do podboných krajín, najlepšie kreśtnaských pre kresťanov, aj a mosl. pre moslimov aj keby ich tam mala zabi´t meniaca sa klíma, alebo prenásledovatelia!
    A mohli k ním pridať aj vítačov a zobrať im decká narevýchvu, ak to ide (a neveriŤ im to, že sa zmenili, aj kebyto bola pravda)!

    Samozrelme, vítači a iná banda môže vypadnúť, ale ak vyvolá obćianskú vojnu, tka nehc, aj keby malo všetko pomreť – radšej to, ako multrasový raj na zemi a to aj reálny!
    a to aj pokiaĺ iby šlo o sankcie za tú prípadnú genocídu v utečeneck. centrách!

    Samozrejme, tých infik=atorv slniećkárstvom, ktrí ich infikovali, treba tresta´t hrdelne a ich rodiny deortovať, aj keby boli vernérežimu!

    P,S.
    Vyvolávaćov bielych ai ných vín, oprávnenýcha leob nie, treba bu´d livkodvoať, aleobo dorotvať aj soridnami ako aj čistočne infikovaných, ktrých sa už na 100% vychovať vpro-whtie duichu nedá, oba´vam sa, a deprt. aj ich rodiny, ak nedokázu nad slnko nasjeˇjšie vernosť režimu (o rodinách infikátoroch to nepaltí, zmiznú ajtak)!!!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *