Americká media a „vědci“ propagují život „singles“, žít sám je prý nejlepší

Sdílet

Americká stanice CNN nadělila divákům na Valentýna (svátek zamilovaných) pozoruhodný dárek. V článku ‘Singles Awareness Day: The benefits of being single’ (den samotářů – výhody života o samotě). Kde velebí výhody života tak zvaných singles (samostatně žijících osob – bez jakéhokoliv partnerského svazku). Na pomoc si vzala „vědce“, to aby dodala zdání objektivity.

Například profesor Dr. Elyakim Kislev, z Hebrejské Univerzity v Jerusalem, tvrdí, že život samotáře může být výhoda a ne důvod k zoufalství.

To vše v době kdy dlouhodobě klesá porodnost bílých národů a je veden soustředěný tlak proti tradiční bílé rodině na všech frontách. Stejný trend vidíme i u nás. Třeba pražský primátor Hřib (Piráti) tvrdí, že je potřeba podporovat LGBT++P agendu, protože normální rodina je prý podporována již dost. Stejně to vidí i Babišovo hnutí ANO, Sociální demokracie, TOP 09, STAN, ODS a třeba Zelení. Stejný trend ale vidíme po celém západní světě a není to určitě náhoda. Je čas začít ukazovat na ty, kteří za tím skutečně stojí.

M.K.


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *