Zavlečou uprchlíci do Evropy coronavirus? V Africe zatím oficiálně potvrzen pouze 1 případ, tomu ale nikdo nevěří

Sdílet

V souvislosti se současnou epidemií/pandemií tvz. coronaviru (oficální označení COVID 19) se začínají objevovat velmi nečekaná a podivná ohniska nákazy. Například několik malých měst v severní Itálii. Současně WHO (světová zdravotnická organizace) varuje před možným vypuknutím nákazy v Africe. Většina zemí v Africe (s výjimkou JAR) má velmi zanedbaný a podfinancovaný zdravotní systém a obecně velmi nízké hygienické standardy. Oficiálně je zatím v Africe potvrzen pouze 1 případ nákazy v Egyptě, ale těmto číslům nikdo soudný nevěří. Jednak se Afrika stává de facto kripto kolonií Číny a v celé Africe se pohybují desítky tisíc Číňanů, kteří se zde převážně podílejí na drancování místního nerostného bohatství a kolonizaci kontinentu. Dále neexistuje funkční monitorovací systém a většina černých Afričanů ani nemá peníze, aby se šla léčit do nemocnic.

To ale představuje obrovské riziko zavlečení viru do Evropy prostřednictvím tzv. uprchlíků. Tedy mladých mužů, kteří jsou masivně přesouváni globalisty do Evropy s cílem nahradit původní obyvatelstvo. O těchto lidech nikdo nic neví, nikdo je nekontroluje, pohybují se volně po celé EU včetně ČR. Riziko přenosu nákazy jejich prostřednictvím je velmi vysoké, Již leta mluví zdravotnický personál po celé Evropě o nemocích, které uprchlíci přinesli z Afriky a které v Evropě nikdo nezná, nebo byly dávno vymýcené. V Německu v nemocnicích se s tím běžně setkáváme. Količ českých lékařů vidělo otevřenou TBC, nebo malárii, nebo HIV/AIDS? Pro německé lékaře nyní běžní pacienti…. Proč by to mělo být v tomto případě jinak? Nyní se bádá, jak se onen virus dostal do těch italských měst na severu země? Přinesli ho čínští turisté? Možná. Co když to ale byli ilegální imigranti z Afriky? Těch je plná Itálie a po pádě Salviniho vlády je Itálie opět hlavní vstupní branou pro ilegální imigraci z Afriky.

Budeme čekat až nám duo Babiš-Hamáček (podporované Demoblokem) přinese podobné problémy i k našim prahům? Již dnes se po naší zemi pohybují tisíce ilegálních imigrantů, které nikdo nekontroluje, nikdo o nich nic neví. Budeme zavírat naše hranice před čínskými a korejskými turisty a ilegální imigranty z Afriky si sem budeme pouštět?!

Lékař pracující v Německu


Sdílet

2 Replies to “Zavlečou uprchlíci do Evropy coronavirus? V Africe zatím oficiálně potvrzen pouze 1 případ, tomu ale nikdo nevěří

  1. Tak tomu jedinému věřím. Ale EU je bude opět bránit, takže karantena dokud nezmizí africti migranti z Evropy

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *