Švýcarské aerolinky přestaly spolupracovat s místní čokoládovnou, její majitel totiž podporuje normální rodinu

Sdílet

Švýcarské aerolinky Swiss Air přerušily spolupráci s místní čokoládovnou Läderach. Důvodem je rozsáhlý vandalismus a násilí proti švýcarskému výrobci čokolády ze strany LGBT++P aktivistů a neomarxistické levice. Jednalo se o poničení obchodů firmy ve Švýcarsku a Německu, včetně postříkání obchodů butyrikovou kyselinou, která způsobuje velmi nepříjemný zápach, který vyvolává nevolnost a zvracení. To ale homo skupinám nestačí, nyní požadují bojkot firmy i ze strany dalších obchodů, hotelů a restaurací. Vše jenom proto, že majitel firmy se zastává tradiční rodiny a podporuje právo nenarozených dětí na život.

Tak přátelé vypadá liberální demokratická občanská společnost v praxi. Na vině ale nejsou jen oni agresivní homo aktivisté a jim nakloněná média. Hlavní vinu nesou ti, kteří tohle všechno vymysleli, financovali a organizovali a to je zase jiná parta.

Nadnárodní korporace jsou podporovatelem LGBT++P agendy podle přání svých majitelů

Pokud máte rádi čokoládu a chcete podpořit dobrou věc, tak možná si kupte místo LGBT friendly nadnárodních koncernů jako třeba Nestle (u nás prodává značku Orion) apod., kupte právě tuhle čokoládu, nebo čokoládu od nějakého malého českého výrobce.

Nadnárodní korporace se vrhají na podporu LGBT agendy. Ptáme se proč?

J.B.


Sdílet

One Reply to “Švýcarské aerolinky přestaly spolupracovat s místní čokoládovnou, její majitel totiž podporuje normální rodinu”

  1. Swiss Air pravděpodobně potřebuje zvýšit výkony. Jak říkal už doktor Josef Štrosmajer, „kdyby blbost nadnášela…“

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *