Pozor! Pozor! Oficiální historie vyhlazovacího tábora v Osvětimi se mění. Počet obětí poklesl za posledních 30 let na 1/3 a Osvětim osvobodil někdo úplně jiný

Sdílet

Letos si připomínáme 75 let od osvobození koncentračního tábora Osvětim na území Polska (tehdy Generalgouvernement für die besetzten polnischen Gebiete) a zdá se, že se nám trochu změnila oficiální historie. Protože máme v našem trestním řadu několik zákonů o popírání a hanobení, tak je záhodno se s novým oficiálním výkladem dějin seznámit, aby se člověk nedostal do potíží.

Například podle oficiálního výkladu vedení EU Osvětim již neosvobodila Rudá Armáda, ale „spojenci“. Kdo přesně je tím myšlen, bohužel není již vysvětleno. Trochu to koliduje s dobovými výroky přeživších vězňů, kteří hovořili pouze o osvobození Rudoarmějci, jenže kdo by na to dnes hleděl!

Nový je též pokles počtu obětí vyhlazovacího tábora po roce 1990. Můj otec mi ještě říkal, že on se někdy v 70. letech učil, že v Osvětimi zahynulo celkem 4 miliony osob, většinou Židů. Prý se vycházelo z výpovědi bývalého velitele tábora Rudolfa Hösse, který to prohlásil při Norimberském procesu. Nikdo z dalších vedoucích příslušníků SS a pozdějších velitelů tábora podobné číslo nikdy nezmínil, ale to je snad jedno, né!?

Tomu odpovídala i oficiální deska před táborem. Ta byla potichu odstraněna a nahrazena jinou, která již hovořila pouze o 1,5 mii. obětí. Tamější muzeu nyní dokonce uvádí číslo pouze 1,4 mil. obětí. To je, v porovnání s počtem udávaným před rokem 1990, pokles na 1/3 počtu obětí. Český oficiální mainstream nyní přišel dokonce s číslem přes 1,1 mil. obětí.

Oficiální desky před vyhlazovacím táborem Osvětim, vlevo před rokem 1990, vpravo po roce 1990

Oddaný stoupenec občanské společnosti se proto musí děsit, kam až to zajde?! Kolik to bude za dalších 20 let, když to půjde dolů tímto tempem? Jak to, že nikdo neprotestuje, nepřijímají se parlamentní rezoluce, aktivisté se nepřivazují ke dveřím redakcí a muzeí? Jako oddaného stoupence „liberální demogracie“ mě to nemůže nechat klidným! Vždyť ještě někdo začne nakonec zpochybňovat oficiální a nezpochybnitelné číslo 6 milionů obětí židovského holokaustu! To chceme? Naštěstí u nás je svobodná diskuse nad holocaustem zakázaná zákonem. To bylo od poslanců ODS v roce 2000 skutečné vizionářství! Jinak by si mohl každý říkat, co by ho napadlo. Mohl by pochybovat, že oněch 6 milionů, které pochází od nějakého esesáka, kterému to prý na večírku řekl jiný esesák, není správné! Kam by potom naše „liberální demogracie“ spěla? To by si mohl každý začít všechna ta čísla různě sečítat a odečítat a dělat z toho drzé a neschválené závěry!

Vždyť to vede pouze k provokativním poznámkám na internetu, jako třeba tahle:

„keď porovnám tie dve tabuľky, tak 4 – 1,5 = 2,5, ale napriek tomu to podľa médií vychádza, že 6 – 2,5 = 6. Aritmetika tvrdí, že 6 – 2,5 = 3,5. Myslím, že by sa mala aritmetika zakázať.“

Takové rouhání se oficiálnímu výkladu dějin! Nejenom Češi jsou smějící se bestie, dokonce i Slováci. Snad chápete, proč je tak správné zrušit maturitu z matematiky, a vůbec zrušit tradiční vzdělání, co vede pouze k nenávisti!

Rozhořčený Dominik K.

Text nemusí vyjadřovat názor redakce

Máte co říct k tématu? Máte zajímavé informace, nebo dobré tipy, kde je sehnat? Či dokonce umíte napsat článek? Pošlete nám ho!, rádi ho zveřejníme. Po identitě našich přispěvatelů nepátráme a jejich texty klidně zveřejníme i anonymně, nebo pod přezdívkou, necháváme na nich, jak si vyberou. Na zveřejnění jejich informačních zdrojů rovněž netrváme. Dobře víme, že v liberální demokracii to je se svobodou slova občas velmi podivné.


Sdílet

5 Replies to “Pozor! Pozor! Oficiální historie vyhlazovacího tábora v Osvětimi se mění. Počet obětí poklesl za posledních 30 let na 1/3 a Osvětim osvobodil někdo úplně jiný

  1. Reálný počet obětí koncentráků je pravděpodobně ještě nižší. Ne podle toho co jedna pani povídala nebo co povídal vězeň ochotný říct klidně i to, že jim pomáhali Marťani, ale podle záznamů, které si Němci vedli. A Němci jsou ohledně tabulek obvykle dost pintlich.

  2. Těžko se divit, ze raději goyum zakazali svobodnou debatu o holocaustu a bojují proti výuce matematiky …..

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *