Na maďarských hranicích číhá 100 000 uprchlíků, jen v lednu 3 400 pokusů o ilegální proniknutí na maďarské území

Sdílet

Podle státního tajemníka pro veřejné služby Bence Tuzsona čeká na Maďarských hranicích kolem 100 000 uprchlíků, kteří se pokoušejí dostat do Maďarska. Jen v únoru došlo k 3 400 pokusům o ilegální proniknutí do země. Podle jeho vyjádření je ale maďarská pohraniční policie a armáda připravená a daří se jí ilegálním proniknutím zabránit, nebo ilegální uprchlíky záhy dopadnout. Podle jeho slov maďarské jednotky nechrání pouze Maďarsko, ale celou EU.

To si porovnejte s laxním přístupem české vlády, Ta cíleně riziko příchodu dalších imigrantů do naší země bagatelizuje. Současně s tím vidí snad i slepý, že barevných imigrantů u nás prudce přibývá. Do toho dochází k navyšování rozpočtů imigrantských neziskovek, školy zavádějí kurzy českého jazyka. Tady něco zkrátka nehraje a Babiš a Hamáčkem a Demoblokem s veřejností nehrají férovou hru.

Rob H.


Sdílet

2 Replies to “Na maďarských hranicích číhá 100 000 uprchlíků, jen v lednu 3 400 pokusů o ilegální proniknutí na maďarské území

  1. Lži, lži a nic než lži. To je oficiální politika našich představitelů vůči národu. Hlavně že chechtáky z Bruselu dál proudí. Před pár lety jsem někde četl komentář, dle kterého se 80% (!!!) evropských dotací u nás rozkrade. Tak čemu se divíte?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *