Australští studenti přišli po prázdninách do školy a tam je čekaly genderově neutrální záchody. Rodiče zuří, ale bojí se stěžovat si veřejně

Sdílet

Studenti St Eugene College v australském Brisbane přišli po prázdninách do školy a tam je čekalo překvapení. Vedení školy totiž mezitím zavedlo genderově neutrální záchody a chlapci a dívky nyní mají společné toalety! To vyvolalo bouři nevole nejenom mezi studenty, ale hlavně mezi rodiči. Studentky a jejich rodiče se celkem oprávněně obávají sexuálních útoků, či zhoršení hygieny. Muži a ženy přece jenom používají záchody při močení různým způsobem.

Ředitelka škola M. Dann dodatečně poslala rodičům dopis, kde vysvětluje, že prý se jedná o pokus srovnatelný s používáním toalet v domácnosti, kde prý také všichni používají stejnou toaletu. Té pokrokové dámě jaksi uniklo, že v rodině se všichni dobře znají a rozhodně jim tam nechodí na záchod očumovat nadržený puberťák, nebo nějaký mladý sexuální deviant.

Rodiče se ale báli stěžovat si veřejně, obávali se, že si vedení školy zasedne na jejich děti. Nakonec ale ředitelka školy tlaku podlehla a dodatečně prý ještě zavedou záchody odděleně pro dívky a chlapce. Bude zajímavé sledovat, kolik studentů bude pak využívat nákladně vybudované genderové toalety.

Jestli si někdo myslí, že se nás to netýká, tak připomenu, že na FF UK v Praze pokrokoví kandidáti do akademického senátu z řad studentů požadovali zavedení genderově neutrálních toalet a vůbec by asi nikoho nepřekvapilo, kdy něco podobného zavedl pražský magistrát v čele s pirátem Hřibem, nebo ministerstvo zahraničí (MZV) v čele se soc. dem Petříčkem. Petříček již zavedl na MZV včelíny, tak genderové toalety budou dalším logickým krokem. Je na čase začít ukazovat prstem na ty, kteří za vznikem podobné agendy stojí a rozvrat tradiční rodiny organizují. Jenže to nejsou nějaké genderové neziskovky, ani podobně snaživé ředitelky školy. Dokonce to není ani nějaká „anonymní byrokracie“, jak nám vnucují „vlastenci“, kteří se snaží cíleně odvést pozornost od skutečných viníků. Ti všichni jsou jen produkt oněch nám nepřátelských skupin.


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *