130 německých měst požaduje přísun dalších uprchlíků. Starosta malého města již přijal 850 uprchlíků, město je před kolapsem, ale on žádá další

Sdílet

130 německých měst požaduje přísun dalších uprchlíků po německé vládě. Německá města sice trpí masovou imigrantskou kriminalitou, sociální systém se hroutí, ale starostům měst takový rozklad asi připadá nedostatečný. Nejedná se přitom pouze o starosty z radikálních levicových stran jako Zelení, Piráti, nebo Die Linke (Bývalí komunisté SED). Dokonce i členové vládní CDU chtějí další uprchlíky, v naprosté většině mladé muže bez dokladů.

Například starosta městečka Rottenburg am Neckar S. Neher (vládní CDU) požaduje po vládě další uprchlíky. Jeho městečko s pouhými 5800 obyvateli již přijalo 850 uprchlíků, což je 15 veškeré populace!! Ale starostovi je to málo, starostu nezajímá, že se místní bílí Němci bojí večer chodit po ulici, že dochází k opakovanému sexuálnímu obtěžování místních žen a dívek ze strany sexu chtivých uprchlíků. Jeho cíl je zřejmě udělat z Německa Afriku.

Globalistický plán pro Německo a Evropu?

Mějme proto pod bedlivým dohledem radikální radnice našich velkých měst jako je Praha, Brno, Ostrava, Olomouc atd. I ta jsou ovládána radikálními starosty – globalistickými loutkami, které touží po zničení všeho českého a národního. Stačí si jen připomenout pirátského starostu v Praze, nebo odsáckou starostku v Brně.


Sdílet

One Reply to “130 německých měst požaduje přísun dalších uprchlíků. Starosta malého města již přijal 850 uprchlíků, město je před kolapsem, ale on žádá další”

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *