V Drážďanech zapálili auto a část domu opozičního protiimigrantského politika

Sdílet

Konec roku skončil nepěkně pro opozičního politika a zastupitele místního saského Landestagu Hans-Joachima Klaudiuse z AfD. Neznámí pachatelé mu v noci na pondělí zapálili před domem jeho auto Škoda Octavia a dřevěný přístřešek na auto, který se nacházel hned vedle jeho domu. Jen náhodou se oheň nerozšířil na celý dům, který politik obývá se svojí rodinou a kde tu noc spal. První útok na jeho dům proběhl již v létě minulého roku a policii se nepodařilo pachatele dopadnout. Útoky na opoziční politiky a aktivisty jsou dnes v Německu na denním pořádku a policie téměř nikdy nedopadne pachatele.

Vše nahrává spekulacím, že se jedná o koordinované útoky gangů Antifa a imigrantů pod krytím části německých tajných služeb, které pracují na příkaz vládního establishmentu. Cílem je terorem zastrašit opoziční politiky a etnické Němce, kteří odmítají přeměnu své země na novodobou LGBT++P Sodomu – Gomoru, nebo muslimský chalifát.

Bohužel podobné prvky jsme zaznamenali již i v ČR, například zinscenovanými policejními provokacemi proti antiislámským aktivistům („muž v hnědé bundě“) na Malé Straně v Praze, nebo při zjevně fingovaném útoku na anarchisty ilegálně okupovaný dům zvaný Klinika.


Sdílet

One Reply to “V Drážďanech zapálili auto a část domu opozičního protiimigrantského politika”

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *