Americké námořnictvo pojmenuje novou válečnou loď po známém pedofilovi

Sdílet

Americké vojenské námořnictvo (US NAVY) pojmenuje novou loď na počest homo aktivisty, politika a pedofila Harvey Milka. Podle úřadů bude tato válečná loď reprezentovat svobodu, toleranci a smířlivost po celém světě.

Milk, který byl potomek litevských Židů, sloužil v námořnictvu za války v Koree. Poté se vrhl na aktivistickou a politickou dráhu, kdy se věnoval hlavně podpoře LGBT agendy a podpoře imigrace.

LGBT aktivista a pedofil H. Milk bude mít svojí vlastní vojenskou loď

Za svůj život vystřídal mnoho partnerů a mezi nimi i několik nezletilých jako Jack Galen McKinley, kterého nalákal k sobě domů, když byl tento 16 letý mladík na útěku z domova. Přitom ho opakovaně sexuálně zneužíval. Za své pedofilní chování ale nebyl nikdy odsouzen a je naopak v liberálních kruzích oslavován jako „hrdina“ LGBT agendy.

Co takhle pojmenovat nějaké americké válečné plavidlo po W. Reichovi, zakladateli pedofilního hnutí? To by pak Iran mohla duhová loď W. Reich bombardovat duhovými a LGBT friendly raketami obsluhovaná pouze pedofilní posádkou! A sloužily by na ní z poloviny malé děti do 10 let, protože pedofilové mají přece právo na sexuální život.

Kam až tohle západní šílenství dojde?

David Kraus


Sdílet

One Reply to “Americké námořnictvo pojmenuje novou válečnou loď po známém pedofilovi”

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *