Holandský soud: uprchlíci mají právo sexuálně obtěžovat bílé ženy na ulici!

Sdílet

Když po tzv. „uprchlické krizi“ zaplavily západoevropská města masy mladých muslimů a černochů, tak se okamžitě prudce zhoršila bezpečnostní situace ve většině západoevropských měst. Jedním z projevů bylo i každodenní sexuální obtěžování místních bílých žen a dívek. Sprosté pokřikování, ošahávání a občas i sexuální útoky a znásilnění.

V holandském Rotterdamu proto zavedli místní zákon, který zakazoval i verbální sexuální obtěžování žen jako pokřikování, sexuální nabídky ze strany uprchlíků a podobně (starostou tam je muslim!). Nyní ale soud rozhodl, že by to bylo porušení práva na svobodu slova a zákon proto bude muset být zrušen. Právní oporu soud nalezl v Evropské konvenci lidských práv.

Je zajímavé, že podobné zdůvodnění soudy na Západě a u nás bohužel nenacházejí, pokud se jedná o kritiku menšin ze strany původních obyvatel například: LGBT, uprchlíků. muslimů, či Židů. To je pak vždy rasismus, antisemitismus, xenofobie, či nenávist a soud vždy vynese odsuzující rozsudek. Stačí si vzpomenout na řadu případů u nás (A. B. Bartoš), nebo na Slovensku (T. Rostas). Platí snad svoboda slova pouze pro vyvolené menšiny? Skoro to tak vypadá.

M. Donák, Texas, USA


Sdílet

One Reply to “Holandský soud: uprchlíci mají právo sexuálně obtěžovat bílé ženy na ulici!”

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *