Debata o nošení muslimského šátku skončila na německé univerzitě rvačkou

Sdílet

Univerzity bývaly považovány za svobodnou půdu a léta platila akademická svoboda názoru. Tomu je ale již dávno konec. Přesvědčit se o tom mohli návštěvníci semináře o zahalování muslimským šátkem na Goethe-Universität ve Frankfurtu nad Mohenem. Tam chtěli diskutovat vědci a odborníci na islám o skutečném významu muslimského šátku, zda je to nástroj zotročení, či politické propagandy. To se ale nelíbilo skupině „Studis gegen rechte Hetze“ (študáci proti pravicovému štvaní) a tak se rozhodli seminář narušit vtrhnutím na pódium, řevem, pískáním a plakáty. Prý pořádání podobných seminářů je rasismus!

Tentokrát se ale pořadatelé a návštěvníci semináře nenechali zastrašit a došlo na pěsti, házení nábytkem a rvačky. Radikální levicoví útočníci nedělali ale rozdíly a fyzicky napadli i jednu z ženských muslimských návštěvnic, která si vše natáčela na mobil (ženu v šátku původem z muslimské země). Té se ale chlapsky zastali hosté semináře a útok na ženu odrazili.

Násilí na německých univerzitách proti jiným než neomarxistickým názorům se stává běžnou realitou. Stejně jako násilí proti politické opozici. To nemůže dopadnout dobře. Zatím si ale finanční globální oligarchie může mnout ruce, jak se jí rozvrat Německa a jeho plánovaná islamizace daří.


Sdílet

One Reply to “Debata o nošení muslimského šátku skončila na německé univerzitě rvačkou”

  1. Metody levičáckých bojůvek jsou stejné dnes jako před 100 lety. Nic se nezměnilo. Útočí v přesile, napadají ženy, bijí zezadu, zapalují auta a domy, vykrádají kanceláře, ničí majetky slušných lidí, kteří si dovolili mít jiný názor. A když se jim někdo postaví a na násilí odpoví násilím, tak skučí jak spráskaní psi, žalují policajtům a stěžuji si na fašismus. Je to stále stejné – zbabělost, ubohost, podlost, zákeřnost. https://www.boj-nozem-brno.cz/news/rachel-mussoliniova/

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *