Britská veřejnoprávní BBC vyhlásila boj létání. Její reportér hned vyrazil za Gretou Thunberg – letadlem!

Sdílet

Britská veřejnoprávní televize a rozhlas BBC se připojila k hnutí „flight shame“ (stud z létání/stydět se za létání). Cílem hnutí je dobrovolně omezit cestování letadlem a pokud již musíte cestovat, tak máte jet vlakem, prý jde o záchranu planety.

Vzápětí na to vyrazil její redaktor M. Husain (typické britské jméno) za dětskou ekoaktivistkou Gretou Thunberg do Švédska, aby s ní udělal rozhovor. O způsobu dopravy se ale asi z přirozené skromnosti nešířil. On totiž letěl letadlem! Jenže informaci vynesl zaměstnanec letecké společnosti, kterou redaktor použil k cestě do Švédska. BBC vše později musela přiznat a začaly obvyklé pokrytecké vytáčky. Redakce prý zvažovala cestu vlakem, ale nakonec redaktor musel letět, prý aby ušetřil drahocenný čas!

O tom je celá ta ekologická „krize“. O omezování běžných lidí, kteří mají být chudí a sedět doma, zatím globální finanční elity a jejich sluhové budou dál žít v luxusu a omezovat se nijak nebudou. Nebo věříte, že pánové Rothschild, Baruch, Goldberg, Soros apod. dají svá soukromá letadla do šrotu a začnou jezdit vlakem a vzdají se svých luxusních energeticky nákladných sídel a luxusního životního stylu? Určitě ne! Ale poučovat nás ostatní o „ekologii a uskromňování“ budou jistě dál!


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *