Berlínský manželský pár se pokusil zastat napadené ženy. Oba dostali od muslimů nakládačku

Sdílet

Minulý víkend skončil tragicky pro mladý německý pár. Ten se v sobotu večer v berlínské čtvrti Prenzlauer Berg zastal ženy, kterou nevybíravě násilím obtěžoval tmavý muslimský muž. Načež ho násilník udeřil pěstí do obličeje, načež se k němu připojili další 3 kumpáni a a začali ho surově bít a v bití a kopání pokračovali i když ležel na zemi. Když se ho pokusila zastat jeho žena, tak napadli uprchlíci i jí. Bili jí pěstmi a vláčeli za vlasy. Napadený muž skončil s těžkým zraněním v nemocnici a zraněná byla i jeho žena. Podle policie oba projevili občanskou kuráž, jen musíme doufat, že je nějaký snaživý prokurátor z neobviní z nenávisti k pestré multikulturní společnosti. Berlín dlouhodobě ovládá radikální levice (obdoba pražské koalice), která je otevřeně proimigrantská a protiněmecká.

Policie následně nasadila do pátrání psa a podařilo se jí 2 násilníky dopadnout. Podle policie se jedná o Čečence a „Srba“ (což znamená Albánec z Kosova) a požádala soud o vzetí do vazby. Oba jsou prý policii dlouhodobě známí pro násilné delikty, ale k vyhošťování ze země se úřady nemají. Osud dvou dalších násilníků není zatím znám.

Je to jen další z mnoha případů, kdy imigranti napadli a těžce zranili bílé Němce a dokonce ženu! V Německu běloši nesmějí být ozbrojeni a navíc globalisty a rozvratnými menšinami prosazené zákony straní barevným imigrantům. Výsledkem jsou pak podobné tragedie a další rozvrat německé společnosti. Tohle nemůže skončit „happy endem“ a Berlín je jen 5 hodin jízdy autem z matičky Prahy!

M.Ž.


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *