Antifa a radikální levice požadují opětovné vybombardování Drážďan a vyhubení tamějšího německého obyvatelstva. Zločin z nenávisti to ale není

Sdílet

Německý vládnoucí establishment a jeho levicové bojůvky jsou rozzuřeny neustálým odporem obyvatel bývalé NDR. Jednou tamější obyvatelé odmítají muslimskou imigraci, jindy LGBT++P agendu a dokonce volí strany, které mají takový program jako třeba AfD.

Těhotná aktivistka Antifa vyzývá ke zničení města a vyhubení původního obyvatelstva

Radikálním levicovým kruhům napojeným na vládnoucí establishment ale došla již trpělivost. Požadují opětovné vybombardování Dražďan, které jsou centrem vlasteneckého odporu.

Náletu na Drážďany v roce 1945 velel britský generál Harris. Agresivní levice dnes vyzývá k podobnému kroku a zničení města

Na antidemonstracích proti vlasteneckým uskupením jako PEGIDA, či AfD se již otevřeně objevují výzvy k vybombardování města a vyhubení původního obyvatelstva. Jde prý o návaznost spojeneckého bombardování z jara roku 1945, kdy město bylo leteckými útoky proměněno ve spáleniště a zahynuly desítky tisíc civilistů, včetně dětí a starých lidí. Jednalo se o velmi kontraverzní válečnou operaci ze strany spojenců, která dodnes vyvolává četné otázky.

Vše dobré prý přichází zhora! Myšleno bomby na německé obyvatele Dražďan

Antifa a levicové kruhy tedy otevřeně vyzývají ke genocidě místního německého obyvatelstva. Zákroku policie a prokuratury se ale bát nemusí. protože v jejich případě to přece žádný zločin z nenávisti není. Tyhle zákony se přece vztahují pouze na vlastence a neposlušné obyvatelstvo. To známe ale přece i od nás.

Aktivistky Antifa požadují zničení města a vyhubení místních Němců

Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *