Švédská města musí omezovat veřejné služby. Bude se vypínat veřejné osvětlení, nebude se odklízet sníh. Všechny prostředky spotřebují nepracující uprchlíci na sociálních dávkách

Sdílet

Skoro polovina všech švédských měst a obcí plánuje zavedení sociálních škrtů ve službách pro veřejnost. Důvodem jsou stále rostoucí náklady na ubytování, šacení a integrování nepracujících uprchlíků.

V plánu je například častěji vypínat veřejné osvětlení, méně často odklízet v zimě sníh a ještě další úspory. Problém prý je v tom, že většina uprchlíků (původně vydávaných za vysoce kvalifikované pracovní síly) neumí číst a psát a je reálně nezaměstnatelná. K tomu přispívá obecná neochota uprchlíků přijmout jakoukoliv práci a jejich veřejný postoj, že pracovat nechtějí a naopak je mají místní živit. Velká část uprchlíků se rovněž zapojila do kriminálních aktivit a teroru místních Švédů.

Jan Veselý


Sdílet

One Reply to “Švédská města musí omezovat veřejné služby. Bude se vypínat veřejné osvětlení, nebude se odklízet sníh. Všechny prostředky spotřebují nepracující uprchlíci na sociálních dávkách”

  1. Je to porad dokola!Nic nového pod sluncem.A je jedno kde.Ve Švédsku, v Česku,prašť jak uhoď !
    Přinášíte „novinky“,my je čteme!A….a nic!Nic se neděje! Lépe-Nic neděláme!
    Proč se protilidské agendě tak báječně daří? Asi že jsou pracovitější!ONI totiž upřeli veškerou POZORNOST k VYTVOŘENÍ své vize.Čili,ač je jejich vize veskrze zrůdná,snaha je KONSTRUKTIVNÍ!
    Naproti tomu my,z druhe strany barikády, jsme většinou apatičtí a lhostejní.Pokud vůbec,tak svou POZORNOST upíráme k jejich VÝTVORU!
    Jsme jen pasivní POZOROVATELÉ!
    A ovšem aktivní kritici.
    V tom je jádro pudla.Musíme svoji POZORNOST zaměřit KONSTRUKTIVNÍM směrem,tj.začít aktivně VYTVÁŘET svoji vizi světa a budoucnosti.
    Vesmír podporuje primárně TVOŘENÍ.
    NIČENÍ jen jako nástroj.A to ONI dobře vědí-ÚČEL SVĚTÍ PROSTŘEDKY.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *