Německá kancléřka Merkelová, „svoboda slova není ohrožená, jen nesmíte říkat neschválené názory…“

Sdílet

Německá kancléřka A. Merkelová prohlásila, že svoboda projevu není v Německu nijak ohrožena“. Současně ale dodala, že nikdo nemá právo vyjadřovat „nenávist“, ta se bude tvrdě postihovat. „Nenávist“ podle německé vlády ale znamená vyjádření jakýchkoliv neschválených názorů.

To se pochopitelně netýká vyvolených menšin. Například imigranti, LGBT++P osoby, Židé a další vyvolené menšiny si pochopitelně mohou stále říkat co chtějí, například veřejně urážet Německo a Němce. Opačně to dovoleno není. Podobné výsady se ale netýkají například Čechů. Poláků, Rusů a dalších bílých národů. Je to stejné jako u nás a nyní ještě Hamáček s Babišem plánují zavedení tzv. předsudečné nenávisti, která právní status nadřazenosti vyvolených menšin ještě posílí!

Sára Stein


Sdílet

2 Replies to “Německá kancléřka Merkelová, „svoboda slova není ohrožená, jen nesmíte říkat neschválené názory…“

  1. Diktatura EU!!!nemecko opět naplňuje svůj odkaz- podrobit si Evropu….nejschudnejsi možnost je vystoupit z EU po vzoru Anglie…!!!

  2. Diktatura EU!!!nemecko opět naplňuje svůj odkaz- podrobit si Evropu….nejschudnejsi možnost je vystoupit z EU po vzoru Anglie…!!!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *