Východoněmecké Lipsko nabízí odměnu 100 000 EUR za dopadení levicových extremistů Antifa

Sdílet

Východoněmecké město Lipsko (Leipzig) nabízí odměnu ve výši 100 000 EUR (asi 2,5 mil Kč) za informace vedoucí k dopadení členů levicové organizace Antifa. Ti se v Lipsku dopustili v nedávné době několika velmi závažných trestných činů. Aktivisté Antifa například zapálili jeřáby na stavbě developerského projektu, kde vznikla škoda ve výši 10 mil. EUR, nebo přepadli v jejím bytě a surově zbili jednu zaměstnankyni stavební firmy.

Jedná se o nejvyšší odměnu za dopadení pachatele od dob pátrání po teroristech z Frakce Rudé armády, kteří unášeli a vraždili politiky, bankéře a průmyslníky v bývalé NSR.

Hořící stavba v Lipsku, výsledek levicového řádění

Nebude asi náhoda, že k podobnému aktu ze strany úřadů dochází v bývalé NDR, kde výrazně posilují vlastenecké politické strany a občané se nebojí veřejně odmítat muslimskou imigraci, multikulturalismu a levicové extremisty. V takovém Hamburku, nebo Darmstatu by to asi možné nebylo. Tam by si na Antifu úřady netroufly, protože radnice tam ovládají jejich ideoví souputníci typu Pirátů, Praha sobě, či Zelených.

Budu pro vás sledovat, zda k dopadení pachatelů opravdu dojde. Je totiž veřejným tajemstvím, že některé levicové radikální skupiny spolupracují s části tajných německých služeb, které je využívají k útokům na protisystémové politiky a aktivisty. Členové opoziční protiimigrantské AfD, či hnutí Pegida by mohli vyprávět.

Sára Stein


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *