Uprchlíci dostávají 20 EUR kapesné na den, italští invalidé jen 0,54 EUR! Proimigranstkým aktivistům se to zdá málo. EU byrokraty znepokojuje, že invalidé dostávají příliš mnoho peněz

Sdílet

Každý uprchlík dostane v Itálii kapesné 20 EUR v hotovosti na den. Italský invalida ale pouze 54 centů! To znamená, že nikdy nepracující ilegální imigrant dostane 40 krát víc peněz na den než italský invalida, jehož rodina celý život pracovala a platila daně. A mnohdy mnoho let pracoval sám ten invalida.

Částka 20 EUR navíc byla před časem snížena z částky 35 EUR (prosadil M. Salvini)! S příchodem nové proimigrantské vlády ale požadují proimigrantští aktivisté a neziskovky opět zvýšení minimálně na původní výši. Uprchlíkům to prý nestačí.

To kontrastuje s „obavou“ evropských byrokratů, které znepokojuje, že italská vláda zvažuje navýšení fondu i pro italské invalidy!

Výše uvedené skutečnosti ukazují, kdo je pro italské „elity“, EU a jejich globalistické pány priorita. Původní italské obyvatelstvo to NENÍ! Jenže u nás je to bohužel stejné, nedělejme si iluze, že nějaký Babiš, Hamáček, Fiala, Bartoš, Pospíšil a spol. prosazují ve skutečnosti něco jiného a jde jim o dobro naší země a národa.

Aron G.


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *