Kreativní uprchlíci vymysleli novou metodu na znásilňování bílých žen. Vydávají se za falešné taxikáře. Zkusíte dámy Uber s řidičem Mohamedem?

Sdílet

Po propuknutí masivní imigrantské vlny před 5 lety tvrdili západní politici a media, že k nim přicházejí vysoce kvalifikované pracovní síly, které vnesou novou krev a kreativitu do jejich hospodářství. Po čase se sice začali opoziční škarohlídi a nezávislá media říkat, že je to přesně naopak a naprostá většina uprchlíků nic neumí a je na dávkách.

Jenže se ukazuje, že uprchlíci ve skutečnosti kreativní jsou. Například po celé západní Evropě se rozmohl nový způsob znásilňování místních bílých žen a dívek. Uprchlíci se vydávají za falešné taxikáře, obět pak odvezou za město, či do parku a tam znásilní a většinou ještě oloupí. Asi je to nějaká nová taxi služba – svezu a znásilním a okradu – takové tři v jednom!

Zde pár případů z různých zemí v Evropě:

Brusel/Belgie – 20 letá studentka byla cestou domů z párty znásilněna uprchlíkem ze severní Afriky, který se vydával za taxikáře služby Collecto. Podle policie se jedná o opakované znásilnění tohoto typu.

Londýn/Anglie – bílou ženu znásilnil jistý Muhammad Awias řidič taxislužby Uber (působí i v ČR), po znásilnění jí ještě oloupil.

Bordeux/Francie – 22 studentu znásilnil uprchlík z Bangladéše.Ten byl tak rafinovaný, že se vydával za dovozce jídla Uber Eat a při předávce se na mladou ženu vrhl a znásilnil jí v jejím bytě.

Luzern/Švýcarsko – zde HIV nakažený uprchlík z Pákistánu postupně znásilnil a nakazil nejméně 6 žen.

Dámy, zkusíte také Uber v Praze s nějakým Mohamedem?

Jan Veselý


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *