Kdo je skutečný viníkem imigrantské krize? „Uprchlíci“ to nejsou, dokonce ani proimigrantské neziskovky

Sdílet

Imigrantská krize. Nezaměňujme příčinu a následek! Hlavní viník není muslim, nebo černoch z Afriky…!

Všichni rozumní lidé se s obavami dívají na pokračující imigrantskou invazi, která přetváří původně bílou Evropu k nepoznání. To samé platí i pro Českou Republiku, kde sice nemáme ještě miliony ilegálních imigrantů z Asie a Afriky, ale desítky (možná stovky) tisíc bohužel ano…

Z jakéhosi nejasného důvodu se ale nikdo nezaobírá otázkou, kdo za to vlastně může? Kritici imigrace se zaměřují na ony imigranty. Jenže jsou oni skutečným viníkem? Opravdu by se nějaký Nigerijec, či Afgánec sám od sebe ve své vesnici sebral a vyrazil do Evropy? Kde by na to vzal peníze, jak by se cestou domluvil, když nikdy nebyl dál než ve vedlejší vesnici…?

Někdo ho přece musel k této akci navnadit, dát mu peníze, zajistit transport, logistickou podporu, na cestě a cílovém místě podporu „neziskovek“ a kolaborantských úřadů. Otázkou tedy zůstává, kdo je ten někdo? Odvážnější kritici imigrace poukazují na „neomarxistické vlády, EU a neziskovky“. To je ale přece jen nástroj! Úředník v Bruselu jen plní uložené úkoly, stejně tak neziskovkář, který dostal peníze na určité projekty (třeba dovoz imigrantů). Proto se pokusme ukázat přímo na konkrétní jména a vnímavý čtenář si jistě domyslí zbytek.

Překvapivě viníkem nejsou nastrčené politické loutky jako Merkelová, či Macron…! Ty tam přece někdo dosadil a měl s nimi nějaký úmysl. Ten někdo se někdy nazývá globální elity – pokud ale chceme připojit nějaká jména, tak mě napadají třeba G. Soros,  Rothschild… a tyhle globální elity mají v evropských zemích vlastní kliky – slouhy. U nás jsou to třeba lidé jako Dienstbier, Žantovský (bývalý velvyslanec  v Izraeli a nyní šéf knihovny V. Havla), Stropnický, Marxová, Freud, Kalibová, Novotný, Fischer atd.

Inteligentní čtenář asi již ví, co mají všichni výše jmenovaní společného… Existuje jistá skupina, která dlouhodobě usiluje o zničení tradičních evropských národů včetně toho českého… vezměme to tedy na vědomí a podle toho se chovejme! Oni jiní nebudou, je to jako v té antické bajce o žábě a škorpionovi. Kdy škorpion žádá žábu, aby ho převezla na druhý břeh řeky, žába ho odmítá a říká „ty by jsi mě bodl“, škorpion praví, „ale kdepak, vždyť by jsme se oba utopili!“, žába tedy souhlasí a tak vezme škorpiona na záda a plavou přes řeku. Uprostřed řeky ale žába najednou vykřikne, „ ty jsi mě bodl a teď se oba utopíme“… škorpion na to odpoví „je mi líto, ale tohle je prostě moje přirozenost….“

V. Roubíček


Sdílet