Dočkáme se brzy i české verze seriálu Narcos? Kde se vzalo sto tisíc českých narkomanů?

Sdílet

Americká streamingová televize Netflix před časem natočila úspěšný seriál Narcos. Ten pojednával o vzniku a vývoj drogových kartelů v Kolumbii. Na základě úspěchu seriálu přišel Netflix následně i s další verzí Narcos Mexico. Opět zde bylo pojednáno propojení  drogových mafiánů na politickou reprezentaci a státní správu.

To nás přirozeně musí vést k otázce, jak vypadá situace u nás. Bohužel se zdá, že máme zaděláno, aby se za nějakých 10-15 let mohla nějaká televize natočit i verzi Narcos Czech.

Tato česká verze, ale bude mít jisté specifikum. Zatím co v latinské Americe se na drogovém businessu podílejí místní občané. Tj. v Kolumbii Kolumbijci, v Mexicu Mexičané. Tak u nás je drogový business dominantně ovládán imigranty a cizinci. Dominantní roli hrají Vietnamci, následováni Albánci, Araby, Turky a Čečenci, pozici si začínají získávat i Číňané. Tedy jedná se výhradně o privilegované nebílé imigranty, kteří se těší velké přízni establishmentu. Tedy medií, městských „intelektuálů“ a především politických „elit“.

Trocha historie pro lepší pochopení problematiky.

Po převratu v roce 1989 u nás roli hlavního strašáka hrály sovětské mafie. O tom, zda při tom hrála hlavní roli antiruská hysterie a antisovětské sentimenty, či zda to byla pravda, se jistě dá spekulovat. Nicméně jedna věc je jistá, v té době k žádnému skokovému nárůstu počtu narkomanů v CR nedošlo.

 Albánské mafie zde sice drogy prodávaly již od první poloviny 90. let, kdy sem přišla řada Albánců „dočasně“ pod pláštíkem války v bývalé Jugoslávii a jaksi záhadně zde již zůstali. Ale drogová problematika nepatřila k hlavním společenským tématům, narkomanů bylo zkrátka málo.

Ke skutečnému rozvoji imigrantské drogové aktivity došlo v CR až v době kolem roku 2007. Paradoxně ačkoliv v roce 2009 ještě někteří „odborníci“ hovořili o stabilním počtu narkomanů a o 8 let později již ti samí lidé chlácholili veřejnost, že situace je stabilní, třebaže se počet uživatelů tvrdých drog skoro zdvojnásobil…. V roce 2013 to bylo v CR ca 45000 tvrdých narkomanů, ale v roce 2017 již nejméně 60000 narkomanů (neoficiálně se ale mluví již o čísle 100000!).

K tomu si ale musíte ještě přičíst ca 3-400 000 „běžných“ uživatelů drog. (Nejčastěji marihuany a tanečních drog, či kokainu a pervitinu)

Přirozeně si musíme položit otázku, co se tedy v roce 2007 stalo, že došlo doslova k explozi drogové kriminality na našem území.

Zdá se, že to koreluje s nástupem vlády ODS a TOP 09 podporované Lidovci a Zelenými. Ne snad, že by jejich vůdci osobně spolupracovali s imigrantskými drogovými mafiemi, ale jejich neomarxistická vláda zcela orientovaná na zájmy zahraničí (USA, Brusel, UK) otevřela dveře nejenom první masivní imigraci (tehdy především z Vietnamu), ale hlavně nastolila otevřeně proimigrantský kurz, kdy imigranti začali být líčeni jako výlupek všeho dobra a obohacení. Pak již stačilo velmi málo, aby se vietnamské zločinecké mafie povzbuzené přílivem čerstvé krve (Vietnamci k nám tehdy oficiálně přicházeli jako pracovníci do průmyslu na základě vládní iniciativy) přeorientovaly z dovozu a výroby padělků na mnohem výnosnější drogový business. Nejprve zaměřený na export do Německa a Rakouska, ale Vietnamci rychle zjistili, že když budou mít politické a mediální krytí, tak jim nic nebude bránit rozjet aktivní drogový marketing i mezi českou mládeží. Přece jenom v Německu a Rakousku po nich policie celkem tvrdě šla, nebylo tam totiž to krytí politické reprezentace. Proto začali masivně investovat do zisku „podpory“ u establishmentových politiků, novinářů a s tím spojených  PR aktivit. Asi si vzpomenete na ty neuvěřitelné články, jak údajně geniální vietnamské děti jsou premianty ve školách a vrcholem pak byla ona „výhra vietnamské studenty v literární soutěži Magnesia, ze které se vyklubal jihočeský recesista Jan Campírek. Ony neuvěřitelné multikulturní příběhy přirozeně neměly žádný reálný základ a ony geniální vietnamské děti existovaly pouze ve fantasii těch, co je šířili.

To mělo za následek masivní rozvoj krycího vietnamského „podnikání“ jako byly restaurace, večerky a různá nehtová studia apod. Většina těchto podniků na první pohled nedávala ekonomicky smysl a sloužila pouze jako opěrné body pro místní drogové dealery.

Do toho se začaly časem připojovat i čínské triády, které do toho vnesly skutečně mafiánskou organizaci a strukturu, kterou rychle převzaly vietnamské drogové mafie. Významnou roli sehrála i multikulturní propaganda šířená EU a jejími poskoky na české politické scéně. To vidíme například na nárůstu předních politiků, kteří asijské a imigrantské „podnikatele“ otevřeně podporují. Hlavní roli zde hrála neomarxisty (havlisty pod vedení A. Vondry)  ovládnutá ODS (například europoslanec a bývalý první místo předseda J. Zahradil, známý to bojovník o hlasy vietnamských „voličů“, se svojí mladou vietnamskou asistentkou) a neomarxisty ovládnutá ČSSD (zde například jmenujme vietnamskou „poradkyni“ ministryně Marxové). Připomenou přirozeně musíme i vietnamské sponzory hnutí ANO a našly by se jistě i další establishmentové strany, které podivné menšiny a jejich podivné aktivity podporují, nebo alespoň tolerují.  

Když pak státní správa viděla, že asijské drogové mafie mají významné politické krytí, které navíc přichází z vládnoucího zahraničí (EU, USA), tak se část přestala bát brát od Vietnamců úplatky a za peníze jim sloužit. Viz nedávný případ úplatného soudce, který zajišťoval vietnamským drogovým mafiánům nižší tresty a další výhody u soudu… a zjevně se jedná pouze o špičku ledovce…

Asijské (vietnamské) a muslimské drogové mafie (Albánci, Turci, Arabové, Nigerijci) nyní mají v ČR všechny díly oné pomyslné mozaiky. Politické krytí, úplatná a multikulturalismus podporující media a neziskovky, úplatnou justici – otázkou tedy zůstává, jak moc se liší naše země od začátku podnikání P. Escobara? On přece také začínal jako obyčejný pašerák elektroniky a cigaret….

To vše se děje za ostentativního nezájmu úřadů a medií o masově rostoucí počet českých narkomanů. Nezapomínejte, že mít v rodině narkomana znamená nejenom rozvrat samotné rodiny, ale i té širší rodiny. Trpí tím nejenom rodiče a sourozenci narkomana, ale i prarodiče. Jedná se tedy o tajenou krizi, která již dnes zasahuje přímo a nepřímo skoro milion lidí. Jenže žádnou politickou stranu to nezajímá. Naopak „čeští“ politici jezdí na Miss Vietnam, pochodují na Prague pride. bojují proti xenofobii, rasismu, antisemitismu a homofobii a tak jim „logicky“ na práci pro vlastní zemi a české občany nezůstává čas…!


Jak z toho ven? V první řadě je potřeba vyměnit politickou reprezentaci a odstranit zhoubný vliv multikulturního Západu, který nebílé kriminálníky otevřeně podporuje. Když policie a justice uvidí, že vláda chce problematiku drog skutečně řešit, pak se přidají a  začnou jí aktivně potírat. Problém není v řadových policistech a pracovnících justice, ti dobře vědí, že nebílí  imigranti u nás jsou vesměs kriminálníci, ale ve vedení policie, justice a ve vládě vládce jasně proimigranstký postoj nařízený pány ze Západu. Dokud ale bude mít hnutí ANO vietnamské sponzory, tak nečekejme změnu.

Ostatně A. Babiš je všechno, jen ne česky orientovaný politik.

David Novák


Sdílet