Americký stát Illinois zavádí povinnou LGBT výuku pro střední školy

Sdílet

Americký stát Illinois zavede ve všech středních školách povinnou výuku historie LGBT++P. Jde prý o další krok v boji proti diskriminaci. Zákon byl již schválen místním kongresem a nyní ho podepsal bez připomínek i guvernér J.B. Pritzker, který je považován za nejbohatšího amerického aktivního politika. Vlastní mimo jiné hotely Hyatt. Guvernér Pritzker je potomek židovských imigrantů z Ukrajiny a jeho firmy se dlouhodobě aktivně zasazují za podporu LGBT++P agendy. Jím vlastněný hotelový řetězec Hyatt se dokonce stal hrdým partnerem celosvětové pride (world pride).

Givernér státu Illionois je sám nadšeným podporovatelem LGBT++P agendy, stejně tak jím vlastněné firmy jako hotely Hyatt

Stát Illinois se tak stal již pátým americkým státem, který povinnou LGBT++P agendu ve školách zavedl. Je jenom otázkou času, kdy s podobnými požadavky přijdou LGBT++P aktivisté i nás. Již dnes vidíme pokusy o provádění LGBT++P propagandy na českých školách prostřednictvím neziskovek a aktivistických pedagogů a ředitelů.

David Kraus


Sdílet

One Reply to “Americký stát Illinois zavádí povinnou LGBT výuku pro střední školy”

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *