Takový obyčejný udavač Jakub Backa. Novodobý Pavlík Morozov je na své dílo veřejně pyšný

Sdílet

Etická komise Jihočeské univerzity projednávala zajímavý případ. V Praze žijící slovenský advokát a levicový aktivista Jakub Backa poslal vedení univerzity stížnost (udání) na profesora biologie Martina Konvičku, který je rovněž ve volném čase přední český odborník na problematiku islámu. Podle Backa prý prof. Konvička svým vystupováním na internetu, kde především varuje před nebezpečím islamizace naší země a Evropy, poškozuje dobré jméno univerzity navíc i tím, že občas prý používá jadrnější výrazy. Na to okamžitě navázaly spojené pravdoláskařské síly v mediích a začaly požadovat, aby byl prof. Konvička zcela a navždy vyloučen z akademického života. Tedy nejenom aby byl zbaven možnosti obživy, ale i oblíbeném celoživotní práce!

Celý případ je pozoruhodný několika aspekty, které asi nemají v novodobé historii obdoby.

  1. V nacismu a komunismu byli rovněž udavači a bonzáci, ale dělali to tak nějak potajmu a veřejně se za svojí zavrženíhodnou činnost styděli. Lidé jako Jakub Backa to dělají veřejně a pod svým jménem a nemají při tom ani špetku studu. Jistě, mnozí za to možná čekají nějaké ekonomické výhody, ale i tak je to zvláštní. Vůbec jim totiž nevadí zjevné opovržení české veřejnosti. (Slibují jim snad jejich zahraniční páni, že tady v budoucnu žádná česká veřejnost žít nebude? Nebo, že tu bude nastolena taková totalita, že se nemusí spravedlivého hněvu a opovržení české veřejnosti bát?)
  2. Establishmentová propaganda začíná pomalu vychovávat ve svých řadách kádry, které vidí svůj vzor v postavě novodobého Pavlíka Morozova. Ten podle sovětské propagandy udal svého otce kulaka sovětské tajné policii GPU. Zatím ještě sice tahle propaganda nejede naplno, ale směr je zjevně nastaven.
  3. „Liberální demokracie“ se vůbec neliší od komunistické totality. Nejenom metody, ale i taktické kroky a používané metody jsou zcela stejné. Že by obě vymysleli stejní lidé? Některé prvky mají zakladatelé obou ideologií opravdu společné. (K. Marx. L.D. Trockij, M. Horkheimer, T. Adorno….)
  4. Na uznávaného biologa prof. Konvičku, který je nezpochybnitelným odborníkem v oblasti přírodních věd, píše udání novodobý svazák a udavač J. Backa, který působí ve velmi podivném (nechci přímo říct příživnickém) oboru, kterým advokacie nepochybně je. Kromě toho udavač Backa údajně studoval v Brně na MU a s Jihočeskou univerzitou neměl nikdy v životě žádný vztah.
Vzor sovětské propagandy Pavlík Morozov je idolem i pro udavače v tzv. liberální demokracii

To musí vést k zamyšlení, co ty lidi ve skutečnosti motivuje a jak s takovými lidmi bude jednou potřeba naložit. Podobní udavači si zaslouží nejenom veřejné opovržení, ale i spravedlivý trest stejně jako si zasloužili trest třeba udavači Gestapa ,či STB. (Udavačům STB se bohužel nic většinou nestalo) Vždyť tihle udavači se dnes veřejně snaží zničit jiným lidem život pouze proto, že mají jiné politické názory! Snad se zase jednou dočkáme doby, kdy se podobní bonzáci budou bát hanbou vystrčit nos ze dveří.

Možná si pro začátek začnu dělat seznam novodobých udavačů: Jan Čulík (udal českého lékaře zaměstnavateli v Anglii, že v ČR psal o britské islamizaci), Jakub Backa (udal zaměstnavateli protiislámského aktivistu prof. Konvičku)…, Má někdo další typ?

P. Lacko


Sdílet

3 Replies to “Takový obyčejný udavač Jakub Backa. Novodobý Pavlík Morozov je na své dílo veřejně pyšný

  1. S udavači se vždy dělal krátký proces. Na internátě deka, v normálním civilním životě nakládačka a ve válečném stavu kulka bez soudu.
    Stačí vyhlásit válečný stav?

  2. další tip: jakýsi Bartoš, absolvent prostějovského gymnázia, sepsal dokonce petici a uvažoval o „demošce“, protože ředitel gymnázia, skvělý člověk p. Šmucr si dovolil předat T. Okamurovi kopii vysvědčení jeho dědečka, který kdysi v Prostějově studoval. proběhlo to na oslavě výročí prostějovského gymnázia. Bartoš má dokonce petici na Petice24.com – další duševní mrzák a práskač, odporný nízký člověk, udavač, levičák.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *