Islámské centrum v Mnichově vyzývá k bití žen. Německé úřady: „to je v pořádku“

Sdílet

Islámské komunitní centrum v bavorském Mnichově vydalo ve svém oficiálním doporučení radu všem muslimům, že nesprávně se chovající ženy je možno bít. Centrum se přitom odvolává na korán a názory předních imánů, kteří to schvalují. Když informaci přinesla německá media, tak naivní němečtí občané-demokraté podali podnět místnímu státnímu zastupitelství. To je ale rychle zpražilo oficiálním prohlášením, že se určitě nejedná o trestný čin, ačkoliv je to jasná výzva k násilí na ženách.

Je to další ukázka toho, kam až islamizace Německa pokročila. Dovedete si představit, že by etničtí Němci vyzývali k bití problematických imigrantů? To by již všichni seděli ve vězení a establishment by pořádal pochody a koncerty proti extremismu. Pro imigranty a vyvolené menšiny zákony neplatí, to přece známe i od nás, ne?! Jenže nelze vinit primárně muslimské imigranty, ti jsou pouze produktem určitých procesů, které nastartoval někdo jiný. Kdo? Někdo vyvolený?

A. Fišer

Vážení čtenáři a přátelé svobody, FB nám opět zablokoval účet (naposledy po sérii článků o LGBT++P komunitě a prudkém nárůstu počtu nakažených pohlavními chorobami ). Pokus s tímto textem souhlasíte, můžete ho prosím sdílet dál nejenom na VK, ale i všude jinde?! Stejně nakonec společně zvítězíme a tyhle nepřátele svobody a totalitáře porazíme, ale potřebujeme nyní Vaši pomoc. Děkujeme předem! Vaše Redakce www.ceskavec.com


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *