Západní Evropa. Školy zakazují dětem mít nejlepšího kamaráda

Sdílet

Každý z nás asi chodil do základní školy a tam měl nejlepšího kamaráda (kamarádku). Vznikalo to samo do sebe a fungovalo po generace a většina na to ráda vzpomíná. Tomu se ale západní „experti“ a politici rozhodli udělat rázný konec. Proto školy na Západě nyní zakazují dětem mít nejlepšího kamaráda. Děti mají dokonce zakázáno někoho jako „nejlepšího kamaráda“ vůbec označovat. Tahle „pokroková“ myšlenka přišla původem z Anglie a trend udává tamější královská rodina, která následníkovi trůny princi Jiřímu zakázala mít nejlepšího kamaráda. Následně se přidaly další západní země. Pokrokoví dětští psychologové šílí nadšením. Například Američanka Barbara Greenberg to nazývá „fascinující sociální experiment“.

„Odborníci“ jako soudružka Greenberg dokonce přišli s praktickými opatřeními. Například pokud chce dítě uspořádat narozeninovou oslavu, tak smí pozvat buď všechny děti, nebo nikoho. Vybrat si jen některé samo nemůže. Prý aby se některé děti necítily „vyloučené“. Co je přesně cílem tohoto perverzního experimentu se můžeme zatím pouze dohadovat, ale dobro dětí to jistě nebude. Jen si vzpomínáme na jistého Dr. J. Goeblese a jeho „Vy si myslete, co chcete, Ale vaše děti již patří nám“.


Otázkou zůstává, kdy se podobná „pokroková“ myšlenka objeví i u nás. Třeba paní Marxová z CSSD ted nemá co na práci, tak by se toho mohla ujmout. Nebo snad nějací bezprizorní politici v KDU-CSL? Vždyť židovský strýček z Kanady již zemřel a syrští sirotci také zatím nejsou k mání, tak by to mohl být nový impuls pro prý „křestanskou“ stranu? Nebo se toho chytí Piráti? Nebo nový člen školského výboru za ODS pan Krejza? Necháme se překvapit a situaci pro vás budeme sledovat.

Aron G.

Vážení čtenáři a přátelé svobody, FB nám opět zablokoval účet (naposledy to bylo před Prague Pride). Pokus s tímto textem souhlasíte, můžete ho prosím sdílet dál. Stejně nakonec společně zvítězíme a tyhle nepřátele svobody a totalitáře porazíme, ale potřebujeme nyní Vaši pomoc. Děkujeme předem! Vaše Redakce www.ceskavec.com


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *